Κοινότητα Βασιλικών: Εργασίες καθαρισμού και διευθέτησης της κοίτης Ανθεμούντα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κοινότητα Βασιλικών: Εργασίες καθαρισμού και διευθέτησης της κοίτης Ανθεμούντα


Η ανακοίνωση της Κοινότητας Βασιλικών για τις εργασίες που πραγματοποιούνται από τα συνεργεία της Περιφέρειας:
 
Εδώ και μέρες πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού και διευθέτησης της κοίτης Ανθεμουντα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 


Η Κοινότητα Βασιλικών βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεννόηση με τους μηχανικούς και τα αρμόδια συνεργεία (υπόδειξη χώρου απόθεσης υλικών εκσκαφής και καθαρισμού, δρομολόγιο φορτηγών ώστε να μην δυσχεραινει η ομαλή κυκλοφορία εντός Κοινότητας κλπ). 

Στο γραφείο Προεδρου Κοινότητας υπάρχει φάκελος αλληλογραφιας που έχει αποσταλεί και στον Δήμο και στην Περιφέρεια (Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, Υποδιευθυνση Έργων και Δομών Περιβάλλοντος ) για υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου. 

Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου με τον Πρόεδρο μετεβησαν στον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης)πριν καιρο διαβιβαζοντας και το συγκεκριμενο πρόβλημα καθαρισμού και συντήρησης αντιπλημμυρικων έργων υδατορεματων της Κοινότητας Βασιλικών. Επίσης πραγματοποιήθηκαν τηλεφωνικές επαφές με τον Αρμόδιο Αντιπεριφερειαρχη Έργων και Δομών Περιβάλλοντος .

Οι εργασίες καθαρισμού θα συνεχιστούν και στον υπόλοιπο άξονα των υδατορεματων.Αγαπητοι συμπολίτες, θα θέλαμε να σας πούμε με αίσθημα ειλικρίνειας πως τα μεγάλα έργα και αυτά που ξεκινάνε και αυτά που θα ακολουθήσουν στην Κοινότητα Βασιλικών δεν έχουν κόμματα, χρώματα και παρατάξεις. 

Είναι αποτελέσματα σκληρής δουλειάς, συνεργειας, συναποφασης και συνευθυνης πολλών εμπλεκομένων φορέων με πρωταγωνιστή την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Δεν θα πούμε ποτέ ότι Εμείς κάναμε κάτι, Όμως θα πούμε πως επί των ημερών μας χρόνια προβλήματα οδεύουν προς επίλυση.