Ποιες είναι οι συνήθειες των ζευγαριών που κάνουν τέλειο σεξ ; - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ποιες είναι οι συνήθειες των ζευγαριών που κάνουν τέλειο σεξ ;Ποια είναι τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουν τα ζευγάρια που κάνουν καλό σεξ; Ποιες είναι οι συνήθειες που αποκτούν; Πώς καταφέρνουν να έχουν υγιή σεξουαλική ζωή; Διάβασε παρακάτω και αντέγραψέ τις μια προς μια!#1. Επικοινωνούν πάντα τις ανάγκες τους στο σεξ. Αν θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούριο ή τους λείπει κάτι θα το πούνε στον σύντροφό τους.#2. Δεν ασχολούνται με την τεχνολογία όταν βρίσκονται στο κρεβάτι. Το κινητό και ο υπολογιστής αποπροσανατολίζουν και καλό είναι να μην τα παίρνετε μαζί σας στο κρεβάτι.

#3. Κάνουν συχνά σεξ εκτός κρεβατιού. Δεν τους αρέσει η ρουτίνα και προσπαθούν πάντα να την αλλάζουν.

#4. Συνηθίζουν να φοράνε πολύ λίγα ρούχα στο κρεβάτι. Όσο πιο λίγα ρούχα φοράτε τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες να κάνετε σεξ.

#5. Βρίσκουν πάντα χρόνο για σεξ. Δεν είναι απαραίτητο μόνο να σου αρέσει το σεξ με τον σύντροφό σου, πρέπει να φροντίζεις να βρίσκετε χρόνο για να κάνετε σεξ όσο το δυνατόν συχνότερα.

#6. Κοιμούνται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί τα ζευγάρια που κοιμούνται κοντά ο ένας στον άλλον κάνουν συνήθως καλό σεξ.

#7. Συνεχίζουν να βγαίνουν ραντεβού όσα χρόνια και αν περάσουν. Τα ραντεβού είναι σημαντικά για αυτούς γιατί τους βοηθούν να διατηρούν τη σχέση τους σε υγιή επίπεδα.

#8. Γυμνάζονται! Η γυμναστική αυξάνει τις ενδορφίνες του σεξ και βοηθάει στο να έχουμε περισσότερη όρεξη.

#9. Είναι ανοιχτοί στο να δοκιμάζουν νέα πράγματα και να αλλάζουν τη ρουτίνα τους στο σεξ. Δεν μένουν σε μια συγκεκριμένη ρουτίνα για όλη τους τη ζωή αλλά προσπαθούν ανά διαστήματα να δοκιμάζουν κάτι καινούριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια