Προσλήψεις 117 ατόμων στο Δ.Θέρμης για χρονικό διάστημα 8 ή 9 μηνών - Η προκήρηξη και τα δικαιολογητικά - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Προσλήψεις 117 ατόμων στο Δ.Θέρμης για χρονικό διάστημα 8 ή 9 μηνών - Η προκήρηξη και τα δικαιολογητικά



Γνωστοποιείται η πρόσληψη ωρομίσθιου καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία των δράσεων των Διευθύνσεων Ωδείου, Χορού, Θεάτρου, Εικαστικών και των

Κ.Δ.Α.Π. της Δημοτικής Επιχείρησης κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2020–2021, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, συνολικού αριθμού εκατόν δέκα επτά (117) ατόμων, για χρονικό διάστημα οκτώ (8) ή εννέα (9) μηνών.


Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την σχετική προκήρυξη, το έντυπο της αίτησης και το έντυπο της υπεύθυνης δήλωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Δημοτικής Επιχείρησης www.deppath.gr ή να τα παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δ/νση: Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ. 2310.463423) καθημερινά ΔευτέραΠαρασκευή και ώρες από 09.00π.μ. έως 14.00 μ.μ..

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την επομένη της δημοσίευσης περίληψης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Θεσσαλονίκης (από Δευτέρα 03/08/2020 έως Παρασκευή 14/08/2020) στα γραφεία της Επιχείρησης ή μέσω ταχυδρομείου (συστημένο) ή εταιρείας ταχυμεταφοράς, καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 9.00 π.μ έως 13.00 μ.μ. ή μέσω email στο deppath@thermi.gr τις παραπάνω προθεσμίες με καταληκτική ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ.

Διαβάστε εδώ όλη τη ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 

1.Οι υποψήφιοι, για να γίνουν δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να έχουν ηλικία 21 ετών και άνω. 

2.Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν. 

3.Δεκτοί στη διαδικασία επιλογής γίνονται οι υποψήφιοι που είναι Έλληνες πολίτες. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν και οι πολίτες των άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό τους περιορισμούς του άρθρου 1 παρ. 1 του ν.2431/1996. Γίνονται επίσης δεκτοί Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαποί που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων κατά το γένος και τη συνείδηση αποδεικνύεται με άλλους τρόπους (ν.δ.3832/1958).

Για τους υποψηφίους χωρίς ελληνική ιθαγένεια απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της οικείας ειδικότητας, η οποία αποδεικνύεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Παράρτημα της Ανακοίνωσης (ενότητα Α). 

Δεν απαιτείται η απόδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας για Βορειοηπειρώτες, Κύπριους Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαπούς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο. 

4.Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση, δηλώνοντας ρητώς την ειδικότητά τους, τον κωδικό θέσης της ανακοίνωσης και να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά: 

1.Αίτηση. 
2.Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας.
3.Αντίγραφα τίτλων σπουδών. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού στην Ελληνική γλώσσα όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις (άρθρο. 29 Π.Δ.50/2001). 
4.Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 (Ποινική καταδίκη, στερητική επικουρική δικαστική συμπαράσταση) του Ν.3584/07 (ΦΕΚ 143/Α/28-6-2007). 
5.Βιογραφικό σημείωμα. 
6.Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας. 
7.Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία θα δηλώνεται ότι: Δεν θα υπηρετεί ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής σε άλλο Ωδείο ή Μουσική Σχολή κατά την διάρκεια της σύμβασης. 
8.Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαπαιτούμενο και συνυπολογισμένο, πρέπει να αποδεικνύεται με τα απαιτούμενα παραστατικά. 

ΕΠΙΛΟΓΗ - ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ – ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ 

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης, μετά από σχετική εισήγηση της τριμελούς επιτροπής του άρθρου 4 του Π.Δ. 524/1980, ανάλογα με τη διαδικασία και τα κριτήρια μοριοδότησης που αναφέρονται στη παρούσα προκήρυξη. 

Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης. Κατά των ανωτέρω πινάκων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις, ενώπιον του Δ.Σ. της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. μέσα σε αποκλειστική προθεσμία, η οποία λήγει μετά την πάροδο πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση. 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε μέσω email στο deppath@thermi.gr, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημητρίου-Καραολή και Καπετάν Χάψα, Τ.Κ. 57001, Θέρμη, απευθύνοντάς την υπόψη του Γραφείου Προσωπικού (τηλ. επικοινωνίας: 2310- 463423). 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες του Νομού Θεσσαλονίκης (από Δευτέρα 03/08/2020 έως Παρασκευή 14/08/2020). 

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την σχετική προκήρυξη, το έντυπο της αίτησης και τα έντυπα των υπεύθυνων δηλώσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Δημοτικής Επιχείρησης www.deppath.gr ή να τα παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δ/νση: Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ. 2310.463423) καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 09.00π.μ. έως 14.00 μ.μ..