Τελευταία Νέα:

Αρπαγή 10χρονης - Νέες καταγγελίες σε βάρος της 33χρονης κατηγορούμενηςΔύο νέες καταγγελίες μελετούν οι αρχές σε βάρος της 33χρονης, που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλας από τη Θεσσαλονίκη.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δύο γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη προσήλθαν στην Ασφάλεια, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 33χρονης. Στο πρόσωπό της όπως υποστήριξαν, αναγνώρισαν αυτή που τις παρέσυρε στο διαμέρισμά της με το πρόσχημα της κοινωνικής γνωριμίας και να πιουν ένα ποτό και αφού τις νάρκωσε, στη συνέχεια ασέλγησε εις βάρος τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ενημερωθεί για νέες καταγγελίες» τόνισε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της 33χρονης, η οποία κρατείται στις γυναικείες φυλακές της Θήβας. Πρόσθεσε ωστόσο, ότι η πελάτισσά του «έχει παραδεχθεί ότι διατηρούσε επί πληρωμή σχέσεις, για να ικανοποιεί τα ιδιαίτερα γούστα της».

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. οι προσπάθειες ανάκτησης αρχείων από το κινητό τηλέφωνο και το laptop της 33χρονης, τα οποία φρόντισε να καταστρέψει πριν τη σύλληψή της, ρίχνοντας τα στο νερό

Δεν υπάρχουν σχόλια