Κλήρωση THERMISnews.gr : Εχουμε νικήτρια για τη βαρκάδα στο Διάπορο ! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κλήρωση THERMISnews.gr : Εχουμε νικήτρια για τη βαρκάδα στο Διάπορο !




Η THERMISnews.gr σας ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας και υπόσχεται ότι θα επανέλθει σύντομα με νέες κληρώσει το ίδιο πρωτότυπες, προσφέροντας χαμόγελα στους αναγνώστες του.



Αυτή τη φορά, η Κυριακή Μπουρμέτσικα ήταν η τυχερή της κλήρωσης για το σκάφος που θα αλωνίσει τον Διάπορο Χαλκιδικής και έχει ήδη ενημερωθεί.

Περιμένοντας τις φωτογραφίες που θα μας στείλει η Κυριακή από την εκδρομή της αλλά κυρίως την επόμενη κλήρωση, η SIRENA RENTAL BOAT και η THERMISnews.gr σας εύχονται καλό καλοκαίρι !








Έ Κ Λ Ε Ι Σ Ε 

H THERMISnews.gr, πιστή στην υπόσχεσή της να επανέλθει με νέους διαγωνισμούς, σας ετοίμασε μια εκδρομή διαφορετική από τις άλλες!


Ελάτε στη Βουρβουρού, πάρτε μαζί τον φίλο ή την οικογένειά σας, πάρτε το σκάφος σας και εξερευνήστε τον Διάπορο Χαλκιδικής !!

Απολαύστε τις μοναδικές παραλίες του Διάπορου, χ
ωρίς να χρειάζεται δίπλωμα χειριστή ταχυπλόου.
Η Sirena Rental BOAT  θα σας ενημερώσει για ότι πρέπει να γνωρίζετε.


Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση ακολούθησε τα παρακάτω πολύ απλά βήματα:
  1. Κάνε LIKE στη σελίδας μας στο Facebook (αν δε το έχεις ήδη κάνει) ΠΡΟΣΟΧΗ: Πατάμε [Μου Αρέσει η Σελίδα] -Οχι μόνο η δημοσίευση
  2. Κάνε Σχόλιο σ'αυτή τη δημοσίευση με tag έναν ή δύο φίλους σου που θέλεις να είστε μαζί.
  3. Κοινοποίησε "ΔΗΜΟΣΙΑ" αυτό το άρθρο στον τοίχο σου.

BONUS TIPS :
Μπορείς να συμμετέχεις ακόμη και τρεις φορές στον διαγωνισμό ! Μάθε πως:

x1  Αν ακολουθήσεις τις παραπάνω οδηγίες

x2  Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω και κάνεις LIKE στη σελίδα Fbook SIRENA RENTAL BOAT



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
- Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές από χρήστες του facebook που θα ακολουθήσουν τις οδηγίες που αναγράφονται παραπάνω εως τις 23:59 της 28/6/2020 ημέρα Κυριακή. 
- Κάθε συμμετέχον παραχωρεί το δικαίωμα δημοσίευσης του ονόματός του και της -ούτως ή άλλως- δημόσιας φωτογραφίας του στο facebook εαν είναι νικητής της κλήρωσης. 
- Ο τυχερός θα ανακοινωθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 29/06/2020 και θα αναρτηθεί σ'αυτό το άρθρο (στον ίδιο σύνδεσμο). 
- H βαρκάδα αφορά την Τετάρτη 1/7/2020 ή εαν οι καιρικές συνθήκες δε το επιτρέπουν, άλλη ημέρα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία ενοικιάσεων SIRENA RENTAL BOAT για τη διαθεσιμότητα. 
- Ο νικητής δεν έχει καμία δέσμευση ή υποχρέωση στην ιστοσελίδα μας ή στην εταιρία ενοικιάσεων σκαφών. 
Εφόσον το επιθυμεί μπορεί να μας αποστείλει φωτογραφίες από την εμπειρία του για δημοσίευση.  
- Για λόγους συμμόρφωσης με τη νομοθεσία για τη πρόληψη μετάδοσης του κοροναιού, οι επιβαίνοντες στο σκάφος μπορεί να είναι έως 3 άτομα, εκτός και εαν πρόκειται για οικογένεια έως 6 άτομα



Καλή επιτυχία !
Το Διάπορο σας περιμένει

Ξεκινήστε από ΕΔΩ