Απαγωγή Μαρκέλλας: Γειτόνισσα της οικογένειας η κοκκινομάλλα - Στο στόχαστρο οι συνεργάτες της - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Απαγωγή Μαρκέλλας: Γειτόνισσα της οικογένειας η κοκκινομάλλα - Στο στόχαστρο οι συνεργάτες της



Τους συνεργάτες της κοκκινομάλλας που είχε προσεγγίσει την οικογένεια και άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα καθώς εκείνη επέστρεφε σπίτι από το σχολείο της, αναζητούν οι ερευνητές της αστυνομίας, μετά τη σύλληψή της - για ναρκωτικά - και τη μαραθώνια ανάκριση στην οποία υποβλήθηκε η γυναίκα-κλειδί, στη σκοτεινή αυτή υπόθεση.
Η γυναίκα συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια. Η δικογραφία για τη φερόμενη αρπαγή της Μαρκέλλας θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και μόλις στοιχειοθετηθούν τα αδικήματα αναμένεται να εκδοθεί και να ενεργοποιηθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον της.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ίδια προέρχεται από το περιβάλλον της Μαρκέλλας και φαίνεται να υπήρξε παλαιότερα γειτόνισσα της οικογενείας της ανήλικης. Μέχρι στιγμής πάντως τα κίνητρα της φερόμενης πράξης της δεν έχουν γίνει γνωστά.

Αστυνομικοί ερεύνησαν τις τελευταίες ώρες διαμέρισμα στην Καλαμαριά, όπου εντόπισαν τον ρουχισμό που φέρεται να φορούσε η 33χρονη, όταν καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να συνοδεύει τη μικρή μαθήτρια. Επίσης κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά που εξετάζονται.

Στο στόχαστρο οι συνεργάτες της
 Οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν εντοπίσει ένα ακόμη πρόσωπο «υψηλού ενδιαφέροντος» για την υπόθεση. Μέσα στις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερη προσαγωγή, ενώ γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες της απαγωγής και το σχέδιο που είχαν οργανώσει οι πρωταγωνιστές.

Η αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας φαίνεται να έχει ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου, καθώς πίσω από τη συγκεκριμένη ιστορία, δεν αποκλείεται να κρύβεται διεθνές εγκληματικό δίκτυο. Την ώρα που η «κοκκινομάλλα», βασική ύποπτη, έδινε κατάθεση στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης, κυκλοφόρησε βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τη μικρή να περιπλανιέται στον δρόμο κουρασμένη, κρατώντας τη σχολική τσάντα της.