Η άσκηση που πρέπει να κάνεις αν θες καλύτερο σεξ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η άσκηση που πρέπει να κάνεις αν θες καλύτερο σεξ



Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο αναπαραγωγικό μας σύστημα μπορούν να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή μας. Δεν αλλάζει μόνο η εμφάνισή μας, αλλά και η σεξουαλική μας ζωή.

Στις μικρές ηλικίες ο κολπικός ιστός είναι ελαστικός και παχύς. Μεγαλώνοντας, φθίνουν τα επίπεδα των οιστρογόνων, ο κολπικός ιστός λεπταίνει και συχνά παρουσιάζουμε έλλειψη ελαστικότητας του κόλπου και πόνο κατά την επαφή. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα τη μείωση της σεξουαλικής απόλαυσης.

Η χαλάρωση των ιστών του ανθρώπινου σώματος με το πέρασμα του χρόνου είναι αναπόφευκτη. Το σώμα μας γερνάει από μέσα με τον ίδιο ρυθμό που γερνάει και απ’ έξω. Τι μπορούμε να κάνουμε;

Υπάρχει μια άσκηση που μας βοηθά να επιμηκύνουμε τη σεξουαλική μας νεότητα. 


Θα τις έχεις ακούσεις ως ασκήσεις Kegel και ο σκοπός τους είναι η εκγύμναση και η τόνωση του πυελικού εδάφους ώστε να τεθεί υπό μεγαλύτερο έλεγχο το πρόβλημα της ακράτειας που συνήθως συνυπάρχει. Παράλληλα όμως ενδυναμώνουν τους μυς του κόλπου

Για να καταλάβεις τι ακριβώς λέμε, δοκίμασε να σταματήσεις και να ξανά ξεκινήσεις την ούρηση σου. Οι μύες που χρησιμοποιείς για να το κάνεις είναι αυτοί που πρέπει να γυμνάσεις. Προσπάθησε να κάνεις αυτές τις κινήσεις των μυών όποτε μπορείς π.χ. ενώ κάθεσαι ή οδηγείς.