Τελευταία Νέα:

Πόσο συχνά σκέφτονται το σεξ καθημερινά άνδρες και γυναίκεςΤι έδειξε σχετική μελέτηΑκούγεται συχνά ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ πολύ περισσότερο από τις γυναίκες. Είναι όμως κάτι που ισχύει ή αποτελεί απλώς έναν μύθο;

Την απάντηση δίνει μια μελέτη που έχει δημοσιευτεί στην επιθεώρηση Journal of Sex Research. Οι ερευνητές ζήτησαν από του συμμετέχοντες που κάλυπταν ηλικίες 18-25 ετών, να καταγράφουν τις σκέψεις τους για διάστημα μίας εβδομάδας, συγκεκριμένα σκέψεις που αφορούσαν είτε το φαγητό, είτε τον ύπνο, είτε το σεξ. 

Εκτός αυτού είχαν μαζί τους μια ειδική συσκευή που τους επέτρεπε να πατούν ένα κουμπί όποτε τους ερχόταν στο μυαλό μία από τις εν λόγω σκέψεις, ανάλογα με το ποια τους είχε «ανατεθεί», και αυτομάτως γινόταν η καταγραφή ώστε στο τέλος της ημέρας να γίνει η καταμέτρηση.

Τι έδεξε, λοιπόν, η μελέτη. Ποιοι σκέφτονταν περισσότερο το σεξ; Άνδρες ή γυναίκες;


Είδος σκέψηςΆντρες
(μέσος όρος/ημέρα)
Γυναίκες
(μέσος όρος/ημέρα)
Φαγητό25,115,3
Ύπνος2913,4
Σεξ34,218,6
Συγκεκριμένα:

Πράγματι η έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες σκέφτονται περισσότερο το σεξ από τις γυναίκες. Όσον αφορά τον μύθο ότι οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν ισχύει. 

Ακόμη και οι άντρες νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με το δείγμα των αντρών που συμμετείχαν, φαίνεται πως σκέφτονται το σεξ περίπου δύο φορές κάθε ώρα που είναι ξύπνιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια