Τι γίνεται με την παιδική χαρά στα Βασιλικά; Η ανακοίνωση της Τοπικής Κοινότητας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τι γίνεται με την παιδική χαρά στα Βασιλικά; Η ανακοίνωση της Τοπικής Κοινότητας


Παιδική Χαρά Κοινότητας Βασιλικών. 

//Η ανακοίνωση της Τοπικής Κοινότητας:
  
Ο Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλικών βρέθηκε σήμερα (σ.σ.εχθες) στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για σειρά θεμάτων με κύριο την παιδική χαρά Βασιλικών και τον χρόνο παράδοσης στα παιδιά προς χρήση. Αναλογιζόμενοι τη λαχτάρα των παιδιών και των γονιών προς χρήση πιεσαμε για μια ακόμη φορά να επισπευθουν οι διαδικασίες πιστοποίησης. 

Οι αρμόδιοι μηχανικοί της Υπηρεσίας με προθυμία μας ενημέρωσαν πως τα παιχνίδια έχουν πιστοποίηση από τον προμηθευτή όμως υπάρχει μια τριμελής επιτροπή που θα κάνει αυτοψία σε όλο τον περιφρακτο χώρο για να αποφανθεί για την καταλληλοτητα και την ασφάλεια. 

Συγκεκριμένα μιλάμε για τον φωτισμό και την ασφάλεια των ηλεκτρολογικων γραμμών του αμφιθεάτρου, τα κάγκελα της περίφραξης αν χωράει κάποιο κεφάλι παιδιού ανάμεσα προς αποφυγή ατυχήματος, σκίαση κα. Μάλιστα ήδη κάποια άτακτα παιδιά αλλά τα αγαπάμε γιατί είναι παιδιά της Κοινότητας μας προέβησαν σε καταστροφή των μικρών μεταλλικών πινακίδων από τα παιχνίδια που υποδηλώνουν τον συγκεκριμένο προμηθευτή. 

Κατανοούμε απόλυτα ότι οι γονείς και οι γιαγιάδες δεν έχουν που να πάνε τα παιδιά και τα εγγόνια τους όμως ας κάνουμε υπομονή ώστε να διαφυλαξουμε και να παραδώσουμε ένα όμορφο και ασφαλές έργο στους πολίτες και ειδικά στα παιδιά.

Η Τεχνικη Υπηρεσία του Δήμου μας διαβεβαίωσε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της ώστε να συντομευσουν οι χρονοβορες διαδικασίες με δεδομένο ότι η επιτροπή καταλληλοτητας είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι από την δαπάνη και προμήθεια και εγκατασταση των παιχνιδιών.




Κοινότητα Βασιλικών