Τελευταία Νέα:

Μέσα στον Ιούλιο θα γίνει η διανομή των σχολικών βιβλίων. Ξεκινούν σήμερα οι εγγραφές σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

2ο ΓΕΛ ΘΕΡΜΗΣ: Ενημέρωση για τις ηλεκτρονικές εγγραφές των μαθητών ...

Με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, ορίζεται η διαδικασία για τη διανομή διδακτικών βιβλίων αλλά και τις εγγραφές των μαθητών για την επόμενη σχολική χρονιά στα ΓΕΛ και ΕΑΠΛ όλης της χώρας.
Σύμφωνα με αυτή, στις 13 Ιουλίου θα ξεκινήσει η διανομή των βιβλίων στα σχολεία για την επόμενη σχολική χρονιά 2020 – 2021, με στόχο να ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο.
Πρόκειται για τη διανομή διδακτικών βιβλίων Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2020-21 και τα βιβλία θα αφορούν τα μαθήματα Γενικής Παιδείας.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, οι εγγραφές στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ξεκινούν σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 2 Ιουλίου.

Μάλιστα, θα γίνονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής στα Γενικά και τα Επαγγελματικά Λύκεια.

Συγκεκριμένα από τις 09:00 σήμερα το πρωί έως τις 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59, θα μπορούν όσοι και όσες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη δημόσιων ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ -ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2020-2021, να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση. 

Οι σχετικές αιτήσεις θα γίνονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές» στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 
Δεν υπάρχουν σχόλια