Η κοινότητα Αγίου Αντωνίου αποκτά την δική της Δανειστική Βιβλιοθήκη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η κοινότητα Αγίου Αντωνίου αποκτά την δική της Δανειστική Βιβλιοθήκη



//Η ανακοίνωση της Τοπικής Κοινότητας:


Αποκτά την δική του Δανειστική Βιβλιοθήκη ο Άγιος Αντώνιος, καθώς μπαίνουν και οι τελευταίες πινελιές. 


Τίποτα δε σταμάτα εδώ βέβαια, αφου η Πρόεδρος της Κοινότητας έχει δρομολογήσει μια σειρά από έργα για να γίνει η Βιβλιοθήκη μας πρότυπο. 

Αυτό τον μήνα, μετά από τις οδηγίες που θα λάβουμε και από τον ΕΟΔΥ, θα ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχτεί τους επισκέπτες. 

Η Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Αντωνίου Πουρσανιδου Καλλιοπη έκανε την παραχώρηση του χώρου, την προσφορά υλικού, βιβλίων από δωρεές μεγάλων εκδοτικών οίκων, θέσεων για ανάγνωση, καθώς και βιβλιοθηκών για την τοποθέτηση των βιβλίων μας. Με τα αιτήματα της και με προσωπικές πρωτοβουλίες ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό και Αθ είναι έτοιμη να υποδεχθεί το κοινό. 

Σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης λάβαμε 1.000 βιβλία και μαζί με τις δωρεές η Βιβλιοθήκη μας θα αποτελείται από 1.300 βιβλία.

Σκοπεύουμε να κάνουμε μια Δανειστική Βιβλιοθήκη πρότυπο, γεμάτη δράσεις γυρω απο το βιβλίο για να την αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Αφίξεις Νέων Βιβλίων, Βοηθήματα, Συνεντεύξεις Συγγραφέων, Ομιλίες και πολλα ακόμα έρχονται στη Κοινότητά μας, η οποία βρίσκεται πρωτη σε πολλους τομείς, Πολιτισμός, Περιβάλλον, Εθελοντισμός, Αθλητισμός. Συνεχίζουμε. 

👌Θα την ενδυναμωνουμε κάθε μήνα με νέες αφίξεις βιβλίων.

👉Επιπλέον διαθέτουμε πολλά βοηθήματα όλων των τάξεων για τους μαθητές μας. 

Μέσα στον μήνα θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο δανεισμού και για όλες τις οδηγίες χρήσης της Βιβλιοθήκης από το Αναγνωστικό Κοινό.