Τα νεότερα από τη διαρροή αερίου και τις διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχή της Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τα νεότερα από τη διαρροή αερίου και τις διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχή της Θέρμης



Θετικά εξελίσσεται η αποκατάσταση της διαρροής αερίου από βυτιοφόρο στη περιοχή "Μηδεν" όπως δημοσιεύσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας
(δείτε σχετικά εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr αρχίζει σε λίγη ώρα η αποκατάσταση της κυκλοφορίας καθώς είχαν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων σε παρακαμπτήριες οδούς.

Η γρήγορη επέμβαση της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, της ΔΕΗ και της Πολιτικής Προστασίας απέτρεψαν τον κίνδυνο καθώς πρόλαβαν να δημιουργήσουν ακτίνα ασφαλείας ενός χιλιομέτρου σε πολύ γρήγορο χρόνο, να διακόψουν το ρεύμα ώστε να μη γίνει κάποιο βραχυκύκλωμα και να ρίξουν αφρούς στο βυτιοφόρο εως ότου επανασυνδεθούν οι βαλβίδες ασφαλείας από τις οποίες πιθανόν να ξεκίνησε το πρόβλημα.

Μιλώντας στη THERMISnews.gr ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης Κωνσταντίνο Κουγιουμτζίδη, δήλωσε ότι λειτούργησαν όλα όπως έπρεπε και στον χρόνο που χρειαζόταν να γίνουν. Φανταστείτε -είπε- "τι θα μπορούσε να γίνει αν δεν έκλεινε έγκαιρα ο δρόμος και κάποιος ασυνείδητος πετούσε από το παράθυρο του αυτοκινήτου του τσιγάρο" ενώ για τη δυσοσμία στη περιοχή είπε ότι άρχισε να εξαλείφεται.
  Στο σημείο βρέθηκαν και υπάλληλοι της ΔΕΥΑ Θέρμης, λόγω του προβλήματος που προέκυψε στα αντλιοστάσια από τη διακοπή ρεύματος  

THERMISnews.gr