Αγ.Αντώνιος : Εργασίες αποκομιδής ογκωδών απορριμμάτων και πλύσιμο των κάδων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αγ.Αντώνιος : Εργασίες αποκομιδής ογκωδών απορριμμάτων και πλύσιμο των κάδων



//Η ανακοίνωση του Δ.Θέρμης:


Σε αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, αλλά και άλλων απορριμάτων από πολλά σημεία του Αγίου Αντωνίου, τα οποία βρίσκονταν δίπλα από κάδους αλλά και πεταμένα σε λάκκους προχώρησε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας σε συνεργασία με την Κοινότητα και την Πρόεδρο κ. Καλλιόπη Πουρσανίδου.


Ήδη το προηγούμενο χρονικό διάστημα με ανακοίνωσή της, η Κοινότητα, ενημέρωσε όλους τους κατοίκους, ώστε να ενημερώνουν πριν πετάξουν ογκώδη αντικείμενα σε διάφορα σημεία, έτσι ώστε να συλλέγονται άμεσα και να διατηρούνται όλοι οι χώροι, κοινόχρηστοι και μη, καθαροί.


Αναλυτικά τα συνεργεία της αρμόδιας Αντιδημαρχίας προχώρησαν σε καθαρισμό του περιφερειακού εξωτερικού δρόμου Αγίου Αντωνίου προς το Λάκκωμα μετά τις αποθήκες καθώς και δίπλα από πολλούς κάδους, όπου κάποιοι είχαν εγκαταλείψει ογκώδη αντικείμενα.

Παράλληλα, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας καθημερινά προχωρά σε αντίστοιχες ενέργειες σε όλους τους οικισμούς και Κοινότητες του Δήμου μας, με βάση τα αιτήματα που έχουν συγκεντρωθεί στην αρμόδια υπηρεσία.


Σήμερα αντίστοιχο συνεργείο συγκεντρώνει ογκώδη από τη Θέρμη.
Σε καθημερινή βάση εξάλλου απολυμαίνονται και πλένονται οι κάδοι απορριμμάτων σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης.




Χρήσιμες Συμβουλές προς τους πολίτες:


Υπενθυμίζεται σε όλους τους συνδημότες μας ότι τα ογκώδη δημοτικά απορρίμματα (έπιπλα, στρώματα, είδη ανακαίνισης κλπ.) δεν εγκαταλείπονται οπουδήποτε αλλά παραλαμβάνονται από τον Δήμο μετά από υποχρεωτική τηλεφωνική επικοινωνία του κάθε ενδιαφερομένου με την Υπηρεσία Καθαριότητας (τηλ. 2310467110).


Οι κάτοχοι ογκωδών αντικειμένων απαγορεύεται να τα εναποθέτουν στο πεζοδρόμιο, στο οδόστρωμα ή σε κοινόχρηστους χώρους χωρίς την προηγούμενη σύμφωνη γνώμη της Υπηρεσίας Καθαριότητας. 


Τα αντικείμενα τοποθετούνται στο σημείο που καθορίζεται από την Υπηρεσία, σε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα. 

Δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση τους σε σημεία που εμποδίζουν την κυκλοφορία πεζών ή οχημάτων.