Η Seat ξεκινά και πάλι την παραγωγή αυτοκινήτων στην Ισπανία - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Seat ξεκινά και πάλι την παραγωγή αυτοκινήτων στην Ισπανία



Η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία θα ξεκινήσει σταδιακά την παραγωγή ώστε να διατηρήσει και τα μέτρα υγείας και ασφάλειας.
Η Seat σχεδιάζει να επαναλειτουργήσει τα εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων στην Ισπανία στις 27 Απριλίου, σχεδόν έξι εβδομάδες αφότου σταμάτησε όλη η παραγωγική διαδικασία εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι εργαζόμενοι θα επιστρέφουν σταδιακά καθώς η παραγωγή θα ξεκινήσει σε τέσσερις τοποθεσίες κοντά στην ανατολική πόλη της Βαρκελώνης και θα επιτρέψουν στην εταιρεία να συνεχίσει να εφαρμόζει μέτρα υγείας και ασφάλειας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της SEAT.

«Πρέπει να τηρούμε κανόνες όπως η απόσταση μεταξύ των εργαζομένων και να πραγματοποιείται ακόμη μεγαλύτερος καθαρισμός στις γραμμές παραγωγής, με αποτέλεσμα η παραγωγή να μην έχει το ίδιο ρυθμό με την προ κορωνοϊού εποχή. Σιγά-σιγά όμως θα φτάσουμε στα επίπεδα του παρελθόντος». 

Η Ισπανία ανέφερε περισσότερες από 180.000 κρούσματα κορωνοϊού και περισσότερους από 19.000 θανάτους, κατατάσσοντας την στην πρώτη τριάδα μεταξύ των χωρών που επλήγησαν περισσότερα από τον επικίνδυνο ιό μετά τις ΗΠΑ και την Ιταλία.