Τελευταία Νέα:

Νέα μαγειρική εκπομπή στο OPEN: Mυστικά της υγιεινής διατροφής από τη Μαρία Εκµεκτσίογλου
Μια καινούργια µαγειρική εκποµπή, προσαρµοσµένη στο κλίµα των ηµερών, έρχεται στη συχνότητα του Open από το
Σάββατο 9 Μαΐου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 18:45 πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθµού. Τίτλος της «Κitchen Health» και παρουσιάστρια η Πολίτισσα µαγείρισσα Μαρία Εκµεκτσίογλου, η οποία µοιράζεται τα µυστικά της καθηµερινά µέσα από την πρωινή εκποµπή του Open «Ευτυχείτε!».

Η Μαρία σε κάθε επεισόδιο θα παρουσιάζει υγιεινές και νόστιμες συνταγές που κυρίως ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Αγνά υλικά, με ευεργετικές ιδιότητες, "παντρεύονται" σε πολύ όμορφα πιάτα. Με σκηνικό έναν υπέροχο κήπο, η Μαρία μας δείχνει τα "καλούδια της φύσης" και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Πέρα από τις ειδικές αυτές συνταγές, η Μαρία θα συνομιλεί με διατροφολόγους και γιατρούς, οι οποίοι θα επεξηγούν τη χρήση και το σωστό συνδυασμό των τροφών, δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα που όλοι έχουμε:

Πρέπει να μαγειρεύουμε εποχικά;

Πόσο διαφορετικό πρέπει να είναι το παιδικό menu; Με τι συνδυάζονται σωστά τα όσπρια;

Η αγαύη και η στέβια είναι καλοί αντικαταστάτες της ζάχαρης;

Ένα ταξίδι στις γεύσεις και στα δώρα της φύσης, μέσα από νόστιμα και εύκολα πιάτα που θωρακίζουν τον οργανισμό μας. Ξεναγός στο ταξίδι αυτό η αγαπημένη Μαρία Εκμεκτσίογλου που θα μας παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο τις καλύτερες συνταγές -μαγειρεύοντας μάλιστα σε μεγάλα τσουκάλια τα αγαπημένα της φαγητά, προκειμένου να τα δωρίζει σε ένα διαφορετικό κοινωφελή οργανισμό κάθε φορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια