Συνεχίζεται κανονικά η σίτιση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Δ.Θέρμης παρά τα περιοριστικά μέτρα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συνεχίζεται κανονικά η σίτιση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Δ.Θέρμης παρά τα περιοριστικά μέτρα


//Η ανακοίνωση του Δήμου:

Με συμμάχους τους εθελοντές και τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ μεριμνά ο Δήμος Θέρμης για τη φροντίδα και τη σίτιση των αδέσποτων ζώων, που συνεχίζεται με κάθε δυνατό τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων. 


Με το συντονισμό της αντιδημαρχίας Πρασίνου, Περιβάλλοντος & Αγροτικής Ανάπτυξης η φροντίδα για τα ζώα γίνεται τακτικά τόσο μέσω της υπηρεσίας, όσο και από εθελοντές που έχουν προμηθευτεί το ειδικό έντυπο μετακίνησης για τις ώρες και μέρες σίτισης.

Έτσι, όσοι συμπολίτες το επιθυμούν ή σκοπεύουν να σιτίσουν αδέσποτα ζώα, που συνήθως σίτιζαν και φρόντιζαν κατά το πρόσφατο παρελθόν μπορούν να συνεχίζουν


• είτε να προμηθευτούν τις σχετικές βεβαιώσεις από το Δημαρχείο Θέρμης αφού έχουν κλείσει ραντεβού,
• είτε να αποστείλουν με e-mail στη διεύθυνση a.makantasi@thermi.gov.gr, τη σχετική φόρμα αφού συμπληρώσουν τα πεδία με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας, που σιτίζουν καθώς και τις ώρες και μέρες που θα δραστηριοποιηθούν ) και να την παραλάβουν ηλεκτρονικά υπογεγραμμένη υπογεγραμμένη από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σ. Γκιζάρη. 


ΒΕΒΑΙΩΣΗ_ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ_ΣΙΤΙΣΗΣ_ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ


Παράλληλα, ο Δήμος Θέρμης μέσω του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, αρχίζει τη διανομή ζωοτροφής κατάλληλης για σκύλους, σε φιλόζωους δημότες για την κάλυψη των αναγκών σίτισης των αδέσποτων ζώων, αλλά και σε διάφορα σημεία του Δήμου όπου υπάρχουν αδέσποτα. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ στην τηλεφωνική γραμμή 2310.447.995 ή 2310.438.496 και να δηλώσουν τα στοιχεία τους ώστε να προμηθευτούν τροφές για την σίτιση των αδέσποτων.



Ο Στέργιος Γκιζάρης, αντιδήμαρχος Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης ευχαριστεί όλους τους εθελοντές, που παρά τις δυσκολίες των ημερών συνεχίζουν με επιμονή αυτή την πολύ σπουδαία εθελοντική δράση και τονίζει ότι όλοι μαζί, προσφέροντας το μεράκι μας, τι γνώσεις και δεξιότητές μας μπορούμε να τα καταφέρουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.