Εμπρακτη συμπαράσταση του Προέδρου των Βασιλικών σε συνδημότες - Δωρίζει τον μισθό του Προέδρου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εμπρακτη συμπαράσταση του Προέδρου των Βασιλικών σε συνδημότες - Δωρίζει τον μισθό του Προέδρου




Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Αστέριου Καρακώττα - προέδρου των Βασιλικών σύμφωνα με την οποία δωρίζει τον μισθό του Απριλίου ως πρόεδρος στη "Βοήθεια στο Σπίτι" και στο Φιλόπτωχο της Ενορίας.

Σε αυτήν την εθνική συστράτευση δυνάμεων εναντίον της επιδημίας του κορονωιου που χτυπάει ζωές νοικοκυριά και επιχειρήσεις δεν θα μπορούσα κι εγώ να μείνω αμέτοχος.
      
Αναλογιζόμενος του όρκου μου λόγω ιδιότητας να προστατεύω και να υπηρετώ τον πολίτη αλλά και του όρκου μου ως αιρετός να υπηρετώ την τοπική κοινωνία πήρα την απόφαση να συνδράμω κι εγώ αλλά όχι σε κεντρικό εθνικό επίπεδο, σκέφτηκα και λειτούργησα τοπικά δημοτικά κοινοτικά.    
                               
 Με συνεννόηση και συνεργασία με τους αντίστοιχους φορείς προσφέρω το 50% των απολαβών μου ως Πρόεδρος του μηνός Απριλίου στην δομή ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ Δημοτικής Ενότητας Βασιλικών για αγορά αντισηπτικών και μασκών για την ασφαλή τέλεση του λειτουργήματος των στελεχών. Επίσης προσφέρω το 50% των αποδοχών μου του μηνός Μαΐου στο ΦΙΛΟΠΤΩΧΩΝ Ενορίας του ΙΝ Αγίου Γεωργίου για βοήθεια των ασθενέστερων.                                                            
 Με δεδομένο το ότι οι αποδοχές του Προέδρου Κοινότητας είναι πενιχρές πρόκειται για μια συμβολική κίνηση καλής θελήσεως κι όχι για πράξη εντυπωσιασμού. Μένουμε στο σπίτι αλλά δεν είμαστε μόνοι μας, μένουμε στο σπίτι, μένουμε υγιείς και ασφαλείς, μένουμε αλληλέγγυοι.


O Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλικών 
Αστέριος Καρακώττας