«Να δοθεί ευκαιρία σε μεσογειακούς προορισμούς διακοπών όπως η Ελλάδα» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

«Να δοθεί ευκαιρία σε μεσογειακούς προορισμούς διακοπών όπως η Ελλάδα»




Να δοθεί «μια ευκαιρία» στους μεσογειακούς προορισμούς διακοπών όπως η Ελλάδα, ζητά ο αρχηγός του Κόμματος των Γερμανών Φιλελευθέρων (FDP) Κρίστιαν Λίντνερ, επισημαίνοντας τις καλές επιδόσεις της χώρας στην πανδημία του κορονοϊού.


«Η Γερμανία είναι τόσο όμορφη, οι διακοπές στη χώρα μας είναι εξαιρετική επιλογή. Αλλά θα πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία στους μεσογειακούς προορισμούς διακοπών. Έχουν γίνει πολλά εκεί προκειμένου να εκπληρωθούν τα πρότυπα υγείας.

Για παράδειγμα στην Ελλάδα», δηλώνει ο κ. Λίντνερ στο περιοδικό Der Spiegel και επισημαίνει ότι η Ελλάδα έχει μέχρι τώρα περάσει σχετικά ελαφρά την πανδημία, ενώ τα ξενοδοχεία προγραμματίζεται να ανοίξουν για τον τουρισμό σταδιακά από τον Ιούνιο.

Σε ενδεχόμενες διακοπές στην Μεσόγειο είχε αναφερθεί πριν από λίγες ημέρες και ο υπουργός Αναπτυξιακής Βοήθειας Γκερντ Μύλερ, ενώ σήμερα η τηλεόραση της WELT συμπεριέλαβε σε ρεπορτάζ της την Ελλάδα, την Αυστρία, την Κροατία και την Τουρκία στους προορισμούς τουςοποίους πιθανόν να μπορούν φέτος να επισκεφθούν οι Γερμανοί.