Φώτο: Αγνώριστες- 10 Ελληνίδες πριν από πολλά, πολλά χρόνια! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Φώτο: Αγνώριστες- 10 Ελληνίδες πριν από πολλά, πολλά χρόνια!



Εσείς θυμάστε πώς ήταν αυτές οι δέκα Ελληνίδες του καλλιτεχνικού και του τηλεοπτικού χώρου πριν από 15+ χρόνια;Ωραίες, πετυχημένες και με πολλά... χιλιόμετρα καριέρας στην πλάτη τους.

Κι όμως, ο χρόνος δεν τις έχει αγγίξει! Ίσα - ίσα, δείχνουν, και είναι, καλύτερες από ποτέ.

Το gazzetta.gr μπαίνει στο... χρονοντούλαπο και σας θυμίζει πως ήταν πριν από πολλά, πολλά χρόνια δέκα Ελληνίδες της showbiz.

Ελένη Μενεγάκη
 

Η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» άρχισε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση το 1991, από το MEGA και το «Κοκτέιλ» με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Ακολούθησαν σειρές, καλλιστεία και τηλεπαιχνίδια κι έμεινε στον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1 για δέκα χρόνια. Από το 2005 είναι στον ALPHA και από το 2011 κρατά συντροφιά τα μεσημέρια με την εκπομπή «Ελένη».

Κατερίνα Στικούδη
 

Από το 2005, που συστήθηκε στον κόσμο μέσω των καλλιστείων του ΑΝΤ1 και πήρε τον τίτλο «Μις Ελλάς», μέχρι το σήμερα, η Κατερίνα Στικούδη επένδυσε πολύ στον εαυτό της και η αλλαγή σε αφήνει άφωνο!

Κατερίνα Καινούριου



Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος, και τι κύκνος! Το 2005 εργαζόταν ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Χωρίς Ταμπού» της Μαρίας Μπεκατώρου στο Τηλεάστυ (φώτο αριστερά) και το 2006-08 μετακόμισε στο MEGA και τον «Όμορφο Κόσμο το πρωί». Έκτοτε, ακολούθησαν διάφορες εκπομπές και πλέον παρουσιάζει μία από τις πιο επιτυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης, το «Ευτυχείτε» στο ΟΡΕΝ.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου



Ακόμα μια Ελληνίδα με εντυπωσιακή αλλαγή. Το 2007 πήρε μέρος στα καλλιστεία «Μις Τουρισμός», όπου πήρε και τον τίτλο «Miss Europe Face». Άφησε το μόντελινγκ για χάρη της τηλεόρασης και πλέον αναζητά την επόμενη εκπομπή της.

Ελένη Φουρέιρα



Εντάξει, τι να πει κανείς γι' αυτή την κινητή... βόμβα; Ο χρόνος λειτούργησε υπέρ και στην περίπτωση της «βασίλισσας της Ευρώπης» στην μουσική σκηνή και η εξέλιξή της είναι τρομερή! Λόκο, λόκο!

Φαίη Σκορδά


Από τo Makedonia TV ακολούθησαν τα χρόνια στο Alter με τις φαντασμαγορικές στυλιστικές επιλογές, το MEGA και τελικώς ο ΑΝΤ1. Η Φαίη Σκορδά είναι πιο κομψή από ποτέ! Εύγε!


Σίσσυ Χρηστίδου


Από τα πρώτα βήματα στα μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης, στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη στο «Όλα 5» του ΑΝΤ1 και από τον «Όμορφο Κόσμο το πρωί» με τον Αρναούτογλου, στη σέξι φωτογράφιση για το Nitro (φώτο αριστερά). Πάντα ακομπλεξάριστη και με το χαμόγελο στα χείλη!

Σταματίνα Τσιμτσιλή



Ακόμα ένα ασχημόπαπο που έγινε κύκνος! Η αλλαγή της παρουσιάστριας του «Happy Day» ανά τα χρόνια είναι θεαματική. Από τις... gothic εμφανίσεις, στις φαντεζί του Alter δίπλα στη Φαίη Σκορδά κι έπειτα στον ΑΝΤ1. Πλέον, συγκαταλέγεται στις πιο κομψές της showbiz.


Δούκισσα Νομικού



Από τα πρώτα δειλά βήματα στο μόντελινγκ, στον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» το 2007 και στην παρουσίαση εκπομπών, η «Dutchess» είναι πάντα γλυκύτατη και πανέμορφη!


Ελεονώρα Μελέτη


Από την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων στο Alter το 2001-02, στον ΑΝΤ1 κι έπειτα στον «Πρωινό Καφέ». Το κοντό μαλλί αποτελεί παρελθόν, το ξανθό επίσης και η ίδια πλέον έχει υιοθετήσει μια χάλκινη απόχρωση και σημειώνει επιτυχία με την εκπομπή «Μεσάνυχτα» στον Alpha.