Εβδομάδα «φωτιά» για τον Θερμαϊκό Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εβδομάδα «φωτιά» για τον Θερμαϊκό Θέρμης


Με την στάθμη βαθμών για παραμονή να ανεβαίνει, ο Θερμαϊκός Θέρμης καλείται να ξεπεράσει την ήττα στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα και να διατηρήσει τα κεκτημένα απέναντι στη Καλλικράτεια.
Η ομάδα του Τάσου Δούμα και του Βασίλη Μπούρκα έχει δείξει άλλωστε ότι είναι από τις καλοδουλεμένες του ομίλου και καλείται να βγάλει ξανά τη ποιότητα της στο γήπεδο, απέναντι στους Χαλκιδικιώτες που και αυτοί μετά τη καταστροφική γκέλα με τον ΠΑΣ Φλώρινα, παίζουν τα ρέστα τους στη Θέρμη.

Στη πιο δύσκολη θέση βέβαια είναι η Καλλικράτεια, καθώς από ότι φαίνεται δε θα τις φτάσουν οι έξι βαθμοί από τις νίκες άνευ αγώνων και καλείται να πάρει βαθμούς σε Θέρμη και Εύοσμο.

Φυσικά πέρα από τον κρίσιμο αγώνα με τη Καλλικράτεια, η Θέρμη τρεις μέρες μετά θα πάει στον Εύοσμο για το πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα ενώ την μεθεπόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μακεδονικό.

Τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια μέγιστης σημασίας σε μια εβδομάδα, καθώς μην ξεχνάμε ότι πέρα από τη παραμονή στη κατηγορία της Γ εθνικής, ένας από τους φετινούς στόχους είναι και η συμμετοχή στον φετινό τελικό κυπέλλου και η υπεράσπιση του κυπέλλου.

epsm24