Τελευταία Νέα:

Θεσσαλονίκη: Λουκέτο στο πολυώροφο πάρκινγκ στα Δικαστήρια - Ταλαιπωρία για τους οδηγούςΈντονος προβληματισμός επικρατεί από το πρωί σε δεκάδες πολίτες που επιχείρησαν να σταθμεύσουν το όχημά τους στο πολυώροφο πάρκινγκ στη συμβολή των οδών Ναυάρχου Κουντουριώτου και Ναυμαχίας Λήμνου, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και τελικά δεν τα κατάφεραν με συνέπεια να αναζητούν απεγνωσμένα μέρος για να παρκάρουν.

Ο λόγος; 
Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ) αποφάσισε να βάλει λουκέτο στον χώρο στάθμευσης καθώς όπως επισημαίνουν πηγές της στο Thestival.gr, υπήρχαν οφειλές της διαχειρίστριας εταιρείας του πάρκινγκ προς την ΕΤΑΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, η ΕΤΑΔ είχε κοινοποιήσει πριν καιρό την απόφασή της για το «λουκέτο» στο πάρκινγκ προς τη διαχειρίστρια εταιρεία.

«Η εταιρεία γνώριζε προ πολλού την απόφαση. Δεν ενημερώθηκε χθες», σημειώνουν μεταξύ άλλων πηγές της ΕΤΑΔ αποδίδοντας την πλήρη ευθύνη για το τεράστιο ζήτημα που δημιουργήθηκε σήμερα, όταν δεκάδες οδηγοί πήγαν να σταθμεύσουν στο πολυώροφο πάρκινγκ αλλά αντί για τον υπάλληλο που βρίσκεται στην είσοδό του αντίκρυσαν το «λουκέτο».

«Διάθεση της ΕΤΑΔ να το λειτουργήσει άμεσα»
Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τις θέσεις για πάρκινγκ να είναι δυσεύρετες, η ανάγκη για τη λειτουργία του χώρου στάθμευσης στην περιοχή των Δικαστηρίων κρίνεται επιτακτική.

Από το περιβάλλον της ΕΤΑΔ γίνεται σαφές πως πρόθεσή της είναι να το λειτουργήσει η ίδια και μάλιστα σε άμεσο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

«Οι ξεκρέμαστοι»
Παρά το γεγονός πως το κλείσιμο ενός χώρου στάθμευσης όπως αυτός στη συμβολή των οδών Ναυάρχου Κουντουριώτου και Ναυμαχίας Λήμνου αποτελεί σημαντικό πλήγμα για την κυκλοφοριακή κατάσταση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο πλήγμα δέχονται οι οδηγοί, οι οποίοι έχουν ήδη προπληρώσει τη στάθμευση των οχημάτων τους εκεί.

Αφενός κανείς δεν τους εγγυάται την επιστροφή των χρημάτων τους ή κάποια αποζημίωση, αφετέρου η ταλαιπωρία τους θα κρατήσει μέχρι να δοθεί λύση και ο χώρος στάθμευσης επαναλειτουργήσει.

ΦΩΤΟ: Intime

Δεν υπάρχουν σχόλια