Τελευταία Νέα:

Έτσι θα έμοιαζαν μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας αν ζούσαν σήμερα. 11 ενδεικτικές φωτογραφίεςΑρκετές από τις μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες, αν ζούσαν σήμερα, θα έμοιαζαν με κοινούς, καθημερινούς ανθρώπους.


Ίσως αρκετοί να έχουν την απορία: Αν ζούσαν οι μεγάλες προσωπικότητες που έχουν μείνει στην ιστορία για τα επιτεύγματά τους, πως θα έμοιαζαν άραγε;


Η graphic designer, Μπέκα Σάλαντιν είναι λάτρης της ιστορίας.

Έχει εργαστεί πάνω σε ένα πρωτότυπο πρότζεκτ, με το οποίο ξεκίνησε να ασχολείται τον Φεβρουάριο του 2019.

Συγκεκριμένα έχει φτιάξει τα πρόσωπα γνωστών και μεγάλων προσωπικοτήτων της ιστορίας, όχι όμως όπως τα ξέρουμε, αλλά όπως θα ήταν αν ζούσαν σήμερα.

Τις φωτογραφίες από το έργο της, τις έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ονομασία royalty_now_.

Πρόσωπα όπως ο Μέγας Αλέξανδρος, η Κλεοπάτρα, ο Ιούλιος Καίσαρας είναι μόνο μερικά από αυτά που έχει φτιάξει και αναρτήσει.

Η 29χρονη μιλώντας στο «Femail» ανέφερε: «Η αντίδραση του κόσμου ήταν γρήγορη και αρκετά συναρπαστική. Οι περισσότεροι αισθάνονται πως έρχονται πιο κοντά σε αυτές τις μεγάλες προσωπικότητες. Σκοπός μου είναι να κρατήσω ζωντανό το ενδιαφέρον των ανθρώπων για την ιστορία και να δείξω πως οι άνθρωποι του παρελθόντος αγωνίζονταν στην ζωή τους όπως εμείς σήμερα».

Δείτε μερικές φωτογραφίες :
Δείτε περισσότερες φωτο στο instagram https://www.instagram.com/royalty_now_Δεν υπάρχουν σχόλια