Πώς τα παγάκια μπορούν να κάνουν καλό στο δέρμα μας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πώς τα παγάκια μπορούν να κάνουν καλό στο δέρμα μας


Το νερό, σε όλες τις μορφές του, ανακουφίζει τον οργανισμό μας τις δύσκολες ώρες.
Ακραία υψηλές θερμοκρασίες, χτυπήματα, πρηξίματα, κοκκινίλες είναι μερικές γνωστές άσχημες στιγμές στις οποίες μας συντροφεύει ο πάγος. Στις σύγχρονες τάσεις των beauty tips, τα παγάκια αποτελούν Νο1 σύμμαχο των γυναικών, και εμείς θα σου πούμε πώς!

Ice-ice baby
Ο πάγος τονώνει το οβάλ του προσώπου και μειώνει την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων. Έτσι το δέρμα γίνεται πιο λείο, αποκτά ομοιομορφία και διευκολύνει την άψογη εφαρμογή του make up.

Η Κate Moss και η Kate Hudson είναι μερικές από τις celebrities που συχνά χρησιμοποιούν παγάκια για να βελτιώσουν την όψη τους. Επίσης, πολλά ινστιτούτα αισθητικής περιλαμβάνουν τον πάγο στις θεραπείες τους.

Η παγοθεραπεία είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους για να αντιμετωπίσουμε τις εξάρσεις της ακμής, υποστηρίζουν οι ειδικοί. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον πάγο και στο σπίτι και να μειώσετε τις «σακούλες» κάτω από τα μάτια ή να κάνετε σύσφιξη του περιγράμματος ή των διεσταλμένων πόρων, τότε με μερικά παγάκια, κάντε κυκλικές κινήσεις γύρω από το σαγόνι, το πηγούνι, το μέτωπο και τα μάγουλα. Το δέρμα θα γίνει άμεσα πιο σφριγηλό.

#Extra tip: Πώς χρησιμοποιώ τον πάγο στην beauty routine
Τοποθετώντας παγάκια μέσα σε ένα λεπτό βαμβακερό ύφασμα, φτιάχνετε μια αυτοσχέδια κομπρέσα. Ακουμπήστε τη στο επίμαχο σημείο (π.χ. ένα κόκκινο ή αρκετά μεγάλο σπυράκι), για 3-5 λεπτά. Το σπυράκι και η κοκκινίλα θα μειωθούν αισθητά. Το ίδιο κάνετε και με κυκλικές κινήσεις στις ρυτίδες του προσώπου και του λαιμού.