ΚΑΠΗ Θέρμης: Συναισθήματα χαράς και συγκίνησης κατά τη χθεσινή εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΚΑΠΗ Θέρμης: Συναισθήματα χαράς και συγκίνησης κατά τη χθεσινή εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας



//H ανακοίνωση του Δήμου Θέρμης:



Ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο, ήταν χθες το πρωί, Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, η αίθουσα «Θεάτρου» στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης των ΚΑΠΗ Θέρμης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.




Οι άνθρωποι της Γ΄ ηλικίας έδωσαν δυναμικό παρόν για μία ακόμη χρονιά στο καθιερωμένο τους ραντεβού για την κοπή της Βασιλόπιτάς τους, από το Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Στην εκδήλωση κυριάρχησαν συναισθήματα χαράς αλλά και συγκίνησης καθώς και πλήθος ευχών για το νέο έτος.



“Με δύναμη, κουράγιο, αισιοδοξία και κυρίως ενωμένοι θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά να διώχνουμε εμπόδια και να ανοίγουμε νέους δρόμους για τους ανθρώπους της Τρίτης ηλικίας, με πλήθος δραστηριοτήτων, κρατώντας ένα ικανοποιητικό επίπεδο παροχών για όλα τα μέλη μας με την αρωγή και τη βοήθεια φυσικά του Δήμου Θέρμης και προσωπικά του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου”, σημείωσε μεταξύ άλλων κατά το σύντομο χαιρετισμό του με την έναρξη της εκδήλωσης, βαθιά συγκινημένος, ο επί 14 έτη Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Θέρμης κ. Ανδρέας Βιολιτζής. 




Ευχαρίστησε επίσης τη Δημοτική Αρχή Θέρμης που είναι πάντα στο πλευρό των ανθρώπων της Γ΄ Ηλικίας και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ, να περπατούν για πολλά χρόνια ακόμα δίπλα – δίπλα και όλοι μαζί.

Σε μία ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα τα μέλη των ΚΑΠΗ Θέρμης έκοψαν την πίτα τους ανταλλάσσοντας ευχές με τις αρχές του τόπου. Θερμές ευχές σε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, απηύθυναν επίσης οι Βουλευτές κ.κ. Σάββας Αναστασιάδης, Σωκράτης Φάμελλος και Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Πάλλας, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.κ. Αργύρης Μωραϊτης και Γεώργιος Αγγέλου αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Θέρμης απευθυνόμενος προς τα μέλη του ΚΑΠΗ Θέρμης, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως η πολιτική επιλογή της Δημοτικής Αρχής, παρά τις δυσκολίες, να αναβαθμίζει διαρκώς το εύρος της Κοινωνικής της Παρέμβασης θα συνεχιστεί σταθερά και αμείωτα και τα επόμενα χρόνια, έχοντας ως δεδομένο τον σεβασμό που δικαιωματικά πρέπει να υπάρχει προς την Τρίτη ηλικία. 


Θα συνεχιστεί η προσπάθεια μέσα από ποικίλες δράσεις, ανοίγoντας δρόμους συμπαράστασης, ενίσχυσης, παρηγοριάς και ανακούφισης για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, αλλά και μέσα από διάφορες εκδηλώσεις και έργα.

Ο Δήμαρχος Θέρμης ευχήθηκε σε όλους τους Προέδρους των ΚΑΠΗ, παλιούς αλλά και νεοκλεγέντες, μία καλή και δημιουργική χρονιά με δύναμη και υγεία. Μία χρονιά γεμάτη δημιουργία, που θα φέρει στον τόπο και τη χώρα μας αισιοδοξία και την πολυπόθητη ανάπτυξη που όλοι επιθυμούμε.


Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαγδαληνή Φιλιππιάδου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέλιος Αποστόλου, Απόστολος Τσολάκης και Παναγιώτης Πονερίδης, η Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ.Αθηνά Παπαδάκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φανή Χατζηδημητρίου, Χρήστος Φάσσας, Γιάννης Ιωσηφίδης, Μαριάνθη (Μαριάννα) Καπουσούζη Καραγιάννη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θέρμης κ. Ευστάθιος Πιστέλας , της Αγίας Παρασκευής κ. Μαρία Τζιουβάκα, καθώς και όλοι οι Πρόεδροι των ΚΑΠΗ του Δήμου μας και τέλος εκπρόσωποι Σωματείων και Συλλόγων του Δήμου.



Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη χθεσινή εκδήλωση , χορωδία και χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ Θέρμης, ένωσαν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας ένα όμορφο μουσικοχορευτικό θέαμα μαγεύοντας τους παρευρισκόμενους, που καταχειροκρότησαν την προσπάθειά τους.


Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησε γεύμα του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου και της Διοίκησης του ΝΠΔΔ προς όλες τις νέες τριμελείς Διοικήσεις των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου μας, όπως αυτές προέκυψαν από τις πρόσφατες εκλογές για την επόμενη διετία.