Τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ μετά τα 40 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ μετά τα 40

Η make up artist διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ συμβουλεύει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε στην επιδερμίδα μας.


Είναι γεγονός πως οι γυναίκες μετά τα 40 ένα άγχος με την ηλικία το έχουν. Τι πρέπει όμως να κάνουν για να διατηρούν φρέσκια την επιδερμίδα τους και να φαίνονται λαμπερές. Η μακιγιέζ διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ, Jamie Greenberg αναφέρει κάποια βασικά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ τους και αλλοιώνουν την εικόνα τους.

Το 1ο λάθος
είναι πως δεν φροντίζουν σωστά την επιδερμίδα πριν από την εφαρμογή της βάσης. Ακόμη κι αν φοράτε το καλύτερο μέικ απ αν το δέρμα δεν είναι σωστά ενυδατωμένο το αποτέλεσμα θα είναι βαρύ. Πρέπει να επιλέγετε το προϊόν ενυδάτωσης που είναι κατάλληλο για τον τύπο και της ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Το 2ο λάθος είναι στον λάθος τρόπο εφαρμογής. Οι περισσότερες γυναίκες απλώνουν το φον ντε τεν βιαστικά κάθε πρωί και μάλιστα με τα δάχτυλα με αποτέλεσμα να μη δίνουν την πρέπουσα σημασία στις λεπτές γραμμές ή στις πανάδες και κηλίδες. Το πιο σωστό άπλωμα γίνεται με το σωστό πινέλο.

Το 3ο λάθος
που κάνουν οι γυναίκες μετά τα 40 είναι να μέουν σταθερές και πιστές σε ένα συγκεκριμένο make up look για πολλά χρόνια.