Τελευταία Νέα:

Είναι κάπως απίστευτο αλλά αυτό είναι το πιο δημοφιλές post στο Instagram για το 2019


Είναι κάπως απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Το Instagram ανέδειξε το νικητή με τα περισσότερα likes για το 2019 και είναι ένα post που δεν περιμέναμε.
H αψυχολόγητη δημοσίευση με… το αυγό έχει τα περισσότερα likes για τη χρονιά που φεύγει και στη δεύτερη θέση έρχεται το post της νεογέννητης Stormi στον προσωπικό λογαριασμό της Kylie Jenner.

Είναι κάπως απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Το Instagram ανέδειξε το νικητή με τα περισσότερα likes για το 2019 και είναι ένα post που δεν περιμέναμε. H αψυχολόγητη δημοσίευση με… το αυγό έχει τα περισσότερα likes για τη χρονιά που φεύγει και στη δεύτερη θέση έρχεται το post της νεογέννητης Stormi στον προσωπικό λογαριασμό της Kylie Jenner.

Ναι, καλά διαβάσες. Μέχρι το τέλος του 2018, η πιο δημοφιλής ανάρτηση του Instagram ήταν η φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της Kylie Jenner, με 18,7εκ. likes.

Στις 4 Ιανουαρίου 2019, ο λογαριασμός @world_record_egg ανέβασε τη φωτογραφία ενός αυγού, με σκοπό να ξεπεράσει το προαναφερθέν ρεκόρ. Το κοινό του Instagram ανταποκρίθηκε και η φωτογραφία αυτή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, φτάνοντας πλέον τα 54εκ. likes.


Δεν υπάρχουν σχόλια