Σε εκδήλωση με επίκεντρο την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θέρμης Δρ Γιώργος Κουλαουζίδης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σε εκδήλωση με επίκεντρο την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θέρμης Δρ Γιώργος Κουλαουζίδης



Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με επίκεντρο την Τοπική Αυτοδιοίκηση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου για τις Πόλεις που Μαθαίνουν, συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θέρμης Δρ Γιώργος Κουλαουζίδης. 
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γνωστό Καφέ Πόλις (Στοά του Βιβλίου) στην Αθήνα σε μία κατάμεστη από πολίτες αίθουσα, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συζητήσουν για την τοπική δημοκρατία, για το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στα χρόνια της κρίσης, για τις Πόλεις που μαθαίνουν, για τη δια βίου μάθηση στους Δήμους και για την ιδέα των Ανοιχτών Σχολείων.

Η έκδοση του βιβλίου για τις Πόλεις που Μαθαίνουν, ήταν η αφορμή για μία συνάντηση ανθρώπων με ξεχωριστή Αυτοδιοικητική πορεία, με μεγάλη διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση και την Εκπαίδευση Ενηλίκων. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, κ. Γιώργος Καμίνης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θέρμης Δρ Γιώργος Κουλαουζίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισσας, Δρ. Δημήτρης Δεληγιάννης, η πρώην Αντιδήμαρχος Αθηναίων, κ. Μαρία Ηλιοπούλου, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Πελοπονήσσου, Γιώργος Μπαγάκης, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Μαρία Σφυρόερα, η Διευθύντρια Εκπαίδευσης της ΕΕΤΑΑ κ.Γιούλη Γκόνου και πολλόι άλλοι σημαντικοί εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και τηγς Εκπαίδευσης.
http://www.thermi.gov.gr/info/?p=54164