Mega: Πότε ανοίγει πάλι το κανάλι -Τι σκοπεύει να κάνει ο Μαρινάκης με το σήμα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Mega: Πότε ανοίγει πάλι το κανάλι -Τι σκοπεύει να κάνει ο Μαρινάκης με το σήμα



Η εταιρεία Alter Ego του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού πλειοδότησε στον διαγωνισμό και πήρε το Mega με ένα αντίτιμο που έφτασε σχεδόν τα 35 εκατομμύρια ευρώ. 


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε έτσι όχι μόνο την ταινιοθήκη του Mega αλλά το σήμα, το όνομα, την ιστοσελίδα megatv.com αλλά και το αρχείο των ειδήσεων.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η εξέλιξη αυτή αλλάζει πολλά πράγματα στο τηλεοπτικό τοπίο. Η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, Alter Ego έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου και πλέον μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του One μέσω της Digea.

Ωστόσο μετά την απόκτηση της ταινιοθήκης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη όλο και πιο έντονοι είναι οι… ψίθυροι για μετονομασία του καναλιού.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις κυκλοφορούν φήμες ότι στον «αέρα» το κανάλι δε θα βγει ως One αλλά ως Mega ενώ αποκλείεται να έχουμε και την επιλογή του Mega One, σενάριο που παίζει εξίσου δυνατά.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου καναλιού είναι προγραμματισμένη για τις 18 Νοεμβρίου ωστόσο δεν αποκλείεται να μετατοπιστεί για τις 20 του μήνα, επέτειο των 30 χρόνων από τη ξεκίνημα λειτουργίας του Mega.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να ξεκινήσει εκπομπές στις 20/11/2019, ημερομηνία που θα συμπίπτει με τα τριακοστά γενέθλια από την ιστορική πρώτη εκπομπή του Μega στις 20/11/1989.

Η αγορά του παλιού mega, του τοπίου που σημάδεψε την ιδιωτική τηλεόραση, είναι μία κίνηση ματ από τον Μαρινάκη, η οποία τον καθιστά έναν πολύ δυνατό παίκτη.