Lidra Hotel στην Αριδαία Αλμωπίας - Μένεις εδώ ! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Lidra Hotel στην Αριδαία Αλμωπίας - Μένεις εδώ !


Ένα ταξίδι, μια συνάντηση, μια συμφωνία έγιναν μια επιθυμία, μια βόλτα, μια θερμή χειραψία. Ζεις μονάχα όταν αλλάζεις, κουβεντιάζεις εκεί που ανακαλύπτεις και γεύεσαι μόνο όταν προτιμάς. Lidra HotelΜένεις εδώ.


Για τους λάτρεις του διαχρονικού και της κλασικής διακόσμησης. Σε εκλεπτυσμένους σύγχρονους ρυθμούς, με ζεστή διακόσμηση και λιτούς τόνους στο μπάνιο. Το lobby είναι ανοιχτό από το πρωί. 

Απολαύστε τον καφέ, το γλυκό, το σνακ ή το ποτό σας στο ημερήσιο μπαρ. 

Το all day lobby bar είναι ο ιδανικός χώρος για το διάλειμμα σας, την ξεκούραση, ή ακόμα και τις επαγγελματικές σας συναντήσεις.

Σε απόσταση 15 λεπτών από τα Λουτρά Πόζαρ μπορείτε να συνδυάσετε διακοπές - Φύση - Πόλη και να κάνετε την διαμονή σας απόλαυση.

Δωμάτια Ξενοδοχείου

Τέσσερις προτάσεις, τέσσερα στιλ διακοσμήσεις, πολλές εναλλακτικές λύσεις. Για τους λάτρεις του διαχρονικού και της κλασικής διακοσμήσεις, σε εκλεπτυσμένους σύγχρονους ρυθμούς.

Όλα αυτά σε συνδυασμό σύγχρονων παροχών όπως , mini bar ,τηλεόραση TFT , σεσουάρ μαλλιών, αυτόνομη θέρμανση, τηλέφωνο , internet, μπανιέρα με υδρομασάζ ή καμπίνα υδρομασάζ – χαμάμ.

Δωμάτια με μπανιέρα Υδρομασάζ


Σουίτες

Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο σουίτες πλήρως εξοπλισμένες όπως τα δωμάτια με επιπλέον παροχές Jacuzzi , υδρομασάζ, τηλεόραση 32 TFT, υπέρδιπλο κρεβάτι και η μια διαθέτει τζάκι.

Σουίτα 1


Σουίτα 2



Lobby




Κύπρου 26, Αριδαια
Τηλ: 23840 22900, 6946330714

Στο facebook πατήστε ΕΔΩ