Συνάντηση των επικεφαλής των ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης - αποτίμηση δράσης και διαβούλευση του νέου κανονισμού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συνάντηση των επικεφαλής των ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης - αποτίμηση δράσης και διαβούλευση του νέου κανονισμού


Σε ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα, συναντήθηκαν χθες στην έδρα του ΝΠΔΔ, στο παλαιό δημαρχείο Τριλόφου, οι επικεφαλής των ΚΑΠΗ του Δήμου μας με τη νέα Διοίκηση τον Πρόεδρο κ. Αργύρη Μωραϊτη και τον Αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Αγγέλου.


Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε εκτενής διαβούλευση για τον νέο εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας των ΚΑΠΗ, κατά την οποία όλοι οι παρευρισκόμενοι Πρόεδροι, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν την γνώμη τους και να επισημάνουν τυχόν παρατηρήσεις τους.

Παράλληλα, έγινε μία συνολική αποτίμηση των μέχρι σήμερα δράσεων των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, με τη νέα Διοίκηση του ΝΠΔΔ να επαναλαμβάνει στους Προέδρους των Κέντρων, τη σταθερή βούληση της Δημοτικής Αρχής και την προσωπική δέσμευση του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, πως η Γ΄ Ηλικία και τα μέλη των ΚΑΠΗ, θα αποτελούν προτεραιότητα κι αυτό άλλωστε, όπως ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει επισημάνει κατά το παρελθόν, αντικατοπτρίζει “στάση ζωής και συμπεριφοράς”, μία ξεκάθαρη πολιτική επιλογή που έχει υιοθετηθεί τα τελευταία χρόνια και τηρεί η Δημοτική Αρχή, παρά τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής ύφεσης με τα γνωστά αποτελέσματα στον καθένα από εμάς.

Ακόμη και στις περιπτώσεις εκείνες που η Πολιτεία υστερεί, ο Δήμος Θέρμης θα συνεχίσει να καλύπτει σημαντικά κενά, όπως συνέβη και με την περίπτωση εξασφάλισης του γιατρού που εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, ενώ ταυτόχρονα όλα τα μέλη θα συνεχίσουν να έχουν στη διάθεσή τους φυσιοθεραπευτές που ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες των ανθρώπων της Γ΄ Ηλικίας του Δήμου μας, που είναι και μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων.


Αξίζει να σημειωθεί πως στη χθεσινή παρέστησαν για πρώτη φορά και οι επικεφαλής των νέων δομών ΚΑΠΗ Σουρωτής και Αγίου Αντωνίου – Μονοπήγαδου.