Την κατανόηση των κατοίκων της Αγ. Παρασκευής για τις συχνές διακοπές νερού ζητά η ΔΕΥΑ Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Την κατανόηση των κατοίκων της Αγ. Παρασκευής για τις συχνές διακοπές νερού ζητά η ΔΕΥΑ Θέρμης



Υπομονή για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν τα έργα και οι παρεμβάσεις του εργολάβου του έργου της αποχέτευσης, θα πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής, αφού οι διακοπές νερού είναι συχνές, λόγω των εκσκαφών που γίνονται για την εκτέλεση του έργου των δικτύων αποχέτευσης.



 Όπως επισημαίνεται από τη Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης και την Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Μαρία Τζιουβάκα, σκάβοντας για το αποχετευτικό, δυστυχώς προκαλούνται απρόβλεπτες ζημιές στα δίκτυα, με αποτέλεσμα να προκαλούνται διακοπές νερού για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν τα έργα και ζητείται η κατανόηση και η υπομονή των συνδημοτών μας.


Το αποχετευτικό είναι ένα σημαντικό έργο για την περιοχή, υπάρχει ωστόσο το πρόβλημα με τις διακοπές νερού, καθώς, κάθε φορά που υπάρχει σπάσιμο στο δίκτυο της ύδρευσης, που οφείλεται και στην ιδιομορφία του δικτύου της περιοχής, αν και αναλαμβάνεται άμεσα από τον ανάδοχο εργολάβο η αποκατάστασή της ζημιάς και παρά την επίβλεψη της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, χρειάζονται δύο με τρεις ώρες, ώστε να επιτευχθεί η υδροδότηση της περιοχής.

Στην κατεύθυνση αυτή ζητείται η υπομονή των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής για τις διακοπές νερού που προκαλούνται συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς και η κατανόησή τους γύρω από το όλο πρόβλημα, ώσπου να ολοκληρωθεί το σημαντικό έργο υποδομής του αποχευτευτικού, απαραίτητο για τη δημόσια υγεία των συμπολιτών μας και την βελτίωση του επιπέδου ζωής τους.



Σήμερα Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, λόγω βλάβης που προκάλεσε ο εργολάβος του έργου της αποχέτευσης στην Κοινότητα Αγίας Παρασκευής σημειώνεται διακοπή νερού από τις 9 το πρωί. 

Η υδροδότηση στη συγκεκριμένη περιοχή του χωριού (δρόμος δεξιά από Συντριβάνι) θα αποκατασταθεί πλήρως περίπου στις 12.00 το μεσημέρι. 

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Θέρμης βρίσκονται ήδη στο σημείο και επιχειρούν την αποκατάστασή της.
Πηγή