«ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» και Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Δήμο Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

«ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» και Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Δήμο Θέρμης

Αποτέλεσμα εικόνας για Kuklusax"
«ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ»
και το Άναμμα του  Χριστουγεννιάτικου  δένδρου
στο Δήμο Θέρμης
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Ώρα 19.30 – Κεντρική Πλατεία Θέρμης.

Για μια ακόμη  χρονιά, η αγορά της Θέρμης θα κινηθεί σε ρυθμούς «Λευκής νύχτας», με προσφορές , μουσικές εκδηλώσεις  και ζωντάνια.

Μαζί με το παραδοσιακό  άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Ο Χρήστος Φερεντίνος  αναλαμβάνει την παρουσίαση των εκδηλωσεων  το Σάββατο
7 Δεκεμβρίου 2019 ανοίγοντας  τις πύλες της 5ης “λευκής νύχτας” στη Θέρμη.



Η συνεργασία του Δήμου Θέρμης και της Ένωσης Επαγγελματιών Έμπορων Θέρμης που φέτος θα έχει την συμμετοχή  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ,   φέρνει ένα   εορταστικό  πρόγραμμα που  θα τα έχει όλα…. χρώματα και μουσικές, Λούνα Πάρκ για τους μικρούς μας φίλους, ξυλοπόδαρους και ταράνδους, μασκότ, Άι Βασίληδες, νερόφουσκες, μπαλόνια και face painting, μια χαρούμενη ατμόσφαιρα που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των  κατοίκων του Δήμου  μας αλλά και όλων  των  επισκεπτών, μεταφέροντας ένα  γιορτινό κλίμα  Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστουγεννα θερμη"

Η αγορά θα λειτουργήσει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019
 από τις 19:00 μ.μ έως τις 24:00 μ.μ.

Στη πλατεία της Θέρμης 
θα υπάρχουν ξύλινα σπιτάκια με τα χριστουγεννιάτικα ζαχαρωτά του Μπάρμπα Αλέκου, το ζεστό κρασί προσφορά της κάβας Eviva. Λούνα Πάρκ για τους μικρούς μας φίλους, ξυλοπόδαροι, τάρανδοι, μασκότ,  Άι Βασίληδες, νερόφουσκες, μπαλόνια και face painting.



 Ένα όμορφο περίπτερο θα φιλοξενεί την Πνοή Ελπίδας, που σιτίζει πάνω από 80 οικογένειες, ενώ τα χριστουγεννιάτικα παραμύθια, τα γούρια και τα όμορφα διακοσμητικά της Πνοής Ζωής για τα Παιδιά, θα παρουσιαστούν σε ένα από τα ξύλινα σπιτάκια που θα  στηθούν στο χώρο της πλατείας Παραμάνα.

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Θέρμης και τα μέλη του θα προσφέρουν ζεστή σοκολάτα στους επισκέπτες ενώ όλα τα εορταστικά δρώμενα, θα γίνουν με τη στήριξη και τη βοήθεια για μία ακόμη χρονιά των εθελοντών πολιτικής προστασίας Θέρμης.

Στη κεντρική εξέδρα στις 19.30  θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, εκπροσώπους της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και εμπορικών συλλόγων.

Παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια   από  τη Μικτή  Χορωδία μαθητών του 1ου Γυμνασίου Θέρμης.
  
Αποτέλεσμα εικόνας για Kuklusax"

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας θα ξεκινήσει με την ορχήστρα Σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης  Kuklusax υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θεόφιλου Σωτηριάδη θα ακουστούν τραγούδια από το τμήμα μονωδίας του Δ.Ω.Θερμης της κ. Θάλειας Μαυριδου  

Θα ακολουθήσει η μουσικοχορευτική συναυλία του 9μελους συγκροτήματος Fabulous.

Στην κεντρική πλατεία θα υπάρχει  πλήρης ηχητική κάλυψη και φωτισμός ενώ  Video wall θα μεταδίδει ζωντανά τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα στις οδούς Γρηγ. Αποστ. Ταβάκη - Βενιζέλου και Δημητρίου και Καραολή.

Κιθάρες και τραγούδια θα ακούγονται στους κεντρικούς δρόμους της Θέρμης  από τους μουσικούς  Βαγγέλη Αγγελόπουλο και Σαρκαβάζη Σωτήρη .

Στους συγκεκριμένους δρόμους  θα παρελαύνουν οι περίφημες ομάδες κρουστών : Το Κρουστόφωνο  και οι τυμπανιστές Paranoe .

Αποτέλεσμα εικόνας για Το Κρουστόφωνο και οι τυμπανιστές Paranaue ."

Οι  σύλλογοι Γηγενών Μακεδόνων, Θρακιωτών Μανδριτσιωτών και Σερραίων κατοίκων Θέρμης συμμετέχουν στη γιορτή μας  με χριστουγεννιάτικα έθιμα,  κεράσματα και κρασί που θα προσφέρονται από τους επαγγελματίες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Χρήστος Φερεντίνος"

Τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφοι θα βιντεοσκοπούν όλες τις εκδηλώσεις, ενώ ο μοναδικός Χρήστος Φερεντίνος θα δώσει το δικό του τόνο στη μεγάλη γιορτή της αγοράς μας με την ξεχωριστή του παρουσίαση και περιγραφή, αλλά και τους “ιδιαίτερους” σχολιασμούς καθ’ όλη την διάρκεια του δρώμενου.

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστουγεννα θερμη"