Κοκτέιλ με θέα τον Θερμαϊκό – Άρχισε η αξιοποίηση των γυάλινων περιπτέρων στη Νέα Παραλία - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κοκτέιλ με θέα τον Θερμαϊκό – Άρχισε η αξιοποίηση των γυάλινων περιπτέρων στη Νέα Παραλία


Κοκτέιλ, καφές, smoothies, τσάι και άλλα ροφήματα με θέα το Θερμαϊκό. Με στόχο να προσφέρει κάτι διαφορετικό και “φρέσκο” στους κατοίκους και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης άνοιξε το πρώτο καφέ – μπαρ σε ένα από τα γυάλινα περίπτερα της Νέας Παραλίας, σε αυτό που βρίσκεται στον Κήπο του Νερού.Πρόκειται για το Crazy Shaker, που άρχισε να λειτουργεί στις 26 Οκτωβρίου.




“Θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο κάτι καινούργιο, κάτι που δεν μπορεί να βρει στην υπόλοιπη Θεσσαλονίκη. Εδώ μπορεί να απολαύσει κανείς – πέρα από καφέ, σοκολάτες κ.α. – μοναδικά κοκτέιλ και smoothies που είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, όπως ακριβώς και ο εσωτερικός χώρος που έχουμε προσέξει κάθε λεπτομέρεια”, αναφέρει μιλώντας στο ThessToday.gr ο υπεύθυνος του καταστήματος, Στέφανος Σπύρου.

“Το πρότζεκτ βασίζεται στο “take away”, ωστόσο, μπορεί ο καθένας να καθίσει εντός του καταστήματος και να απολαύσει το ρόφημα της αρεσκείας του, ακούγοντας καλόγουστη μουσική με θέα τη θάλασσα. “Ειδικευόμαστε στα κοκτέιλ, στα smoothies, χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά και στις μοναδικές και πρωτότυπες γεύσεις. Δεν θέλουμε να είμαστε άλλο ένα κοινό κατάστημα εστίασης, αλλά κάτι διαφορετικό που θα εξελίσσεται συνεχώς με σκοπό να παρέχει πάντα κάτι νέο στους πελάτες του”, τονίζει.



Η διακόσμηση του Crazy Shaker συνδυάζει ξύλο και μέταλλο και επιλέχθηκε προσεκτικά με σκοπό όπως αναφέρει ο κ. Σπύρου, να κάνει τους πελάτες να αισθάνονται σαν να βρίσκονται σε ένα καλοκαιρινό μπαρ, όλες όμως τις εποχές του έτους. 
Από κάθε σημείο του περιπτέρου υπάρχει θέα στη θάλασσα. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στον κόσμο, να κάνει ένα διάλειμμα ενώ θα βρίσκεται στο κατάστημα, να ξεφύγει από τη ρουτίνα και το τρέξιμο της καθημερινότητας.


Μοναδικά κοκτέιλ και smoothies

Κοκτέιλ με τσίπουρο, με σιρόπι από σύκο, γαρύφαλλο και κουμ κουάτ, με λίγο, πολύ ή και καθόλου αλκοόλ, αλλά και ζεστά κοκτέιλ είναι μόνο μερικά που υπάρχουν στη λίστα του Crazy Shaker, πέρα από τις κλασικές επιλογές και μπορεί να απολαύσει κανείς είτε επιλέξει να κάτσει στο κατάστημα, είτε “στο χέρι” συνεχίζοντας τη βόλτα του.

Δεκάδες επιλογές υπάρχουν και στα smoothies από φρέσκα φρούτα και λαχανικά που έχει δημιουργήσει η ομάδα του Crazy Shaker. 



Τι θα γίνει με τα υπόλοιπα γυάλινα περίπτερα της Νέας Παραλίας
“Από τα εννιά περίπτερα συνολικά, τα επτά έχουν διατεθεί προς εκμετάλλευση σε ιδιώτες, οι οποίοι καταβάλουν τα μισθώματα μέχρι αυτή την στιγμή”, αναφέρει μιλώντας στη ThessToday.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Αβαρλής.

“Το όγδοο περίπτερο εκμεταλλεύεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης ενώ το ένατο και τελευταίο, αν και αρχικά είχε παραχωρηθεί δωρεάν στο “ΚΕΘΕΑ”, ο φορέας απέσυρε χθες το ενδιαφέρον του”, σημειώνει.

“Δεν θα παραχωρήσουμε σε κανέναν επιχειρηματία τίποτα περισσότερο από όσα προβλέπουν οι συμβάσεις που έχουν υπογράψει”, ξεκαθαρίζει ο κ. Αβαρλής και υπογραμμίζει πως “δεν είμαστε διατεθειμένοι να αλλάξουμε κανέναν όρο που περιέχεται μέσα σε αυτές”.

Υπενθυμίζεται πως η απόφαση εκμίσθωσης των περιπτέρων, οι όροι και οι υπογραφές των συμβάσεων μεταξύ των επιχειρηματιών και του δήμου Θεσσαλονίκης, έγιναν από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου.


Πηγή Thesstoday.gr
Στράτος Λούβαρης