Παρουσίαση βιβλίου στη Θέρμη: «Ο άνθρωπος που γύρισε από τη Ρώμη» Σάββατο 23/11 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παρουσίαση βιβλίου στη Θέρμη: «Ο άνθρωπος που γύρισε από τη Ρώμη» Σάββατο 23/11



Ένα ταξίδι στη Ρώμη, την αιώνια πόλη, μέσα από μια ερωτική ιστορία υπόσχεται η παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Παυλικιάνη «Ο άνθρωπος που γύρισε από τη Ρώμη» το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης με πρωτοβουλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. 



Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Χρήστος Πεσματζόγλου, εκπαιδευτικός-διευθυντής δημοτικού σχολείου και Αγγελική Πετράκου, συγγραφέας. Χαιρετισμό θα απευθύνει η κ. Ρούλα Τζώνου, μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου για την Κυστική Ίνωση. 

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Στέλιος Νικητόπουλος

Αποσπάσματα θα διαβάσουν μέλη της θεατρικής ομάδας “Θεάτρου Όραμα” – Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ Δήμου Θέρμης και συγκεκριμένα η Ηλιάννα Αγρογιάννη , η Κατερίνα Γιάμπαστου και η Σμαρώ Τσιφουτίδου.

Η παρουσίαση του βιβλίου γίνεται σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο για την Κυστική Ίνωση, αφού μέρος των εσόδων από την πώληση των βιβλίων θα διατεθεί για την ενίσχυση του συλλόγου

Οι Εκδόσεις Άπαρσις, ο συγγραφέας Κων/νος Παυλικιάνης και ο Πανελλήνιος Σύλλογος για την Κυστική Ίνωση έχουν συμφωνήσει σε μία εκστρατεία ενημέρωσης της κοινής γνώμης που θα περιλαμβάνει δράσεις και δραστηριότητες που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμη σχετικά με τη νόσο αυτή και συνολικά με θέματα αναπηρίας, στηρίζοντας έτσι το συνολικό έργο του Συλλόγου και των μελών του.