Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης: Αδυναμία διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού παραδέχτηκε η διοικούσα παράταξη στο Δ.Σ. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης: Αδυναμία διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού παραδέχτηκε η διοικούσα παράταξη στο Δ.Σ.


Η ανακοίνωση της παράταξης:

Αδυναμία διαχείρισης της καθημερινότητας και ενεργοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού παραδέχτηκε η διοικούσα παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο!


Η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων με πάθος υπερθεμάτισε σήμερα (χθες 23/10/2019) υπέρ της ανάθεσης σε ιδιώτες υπηρεσιών καθαρισμού, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού!


Αφορμή για την αποκαλυπτική συζήτηση υπήρξε πρόταση ψηφίσματος της παράταξής μας κατά του άρθρου 179 του νομοσχεδίου για τον αναπτυξιακό νόμο και υπέρ της διατήρησης του ισχύοντος άρθρου, που επιτρέπει μεν την ανάθεση απαιτεί όμως μεγαλύτερη πλειοψηφία συμβούλων και τεκμηριωμένη αιτιολόγηση.

Σήμερα έγινε φανερή η κούραση της διοίκησης του δήμου μας! Η διοίκηση του Δήμου Θέρμης -το ξέρουν κι οι πέτρες- δεν είναι νέα, αντιθέτως είναι έμπειρη, και υποτίθεται ότι η εμπειρία συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της διοίκησης!

Όμως:

Παραδέχθηκε πια ότι είναι ανήμπορη να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα, καθώς αδυνατεί να παρακινήσει το «ανυπάκουο» υπαλληλικό προσωπικό!

Παραδέχθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι δεν έχει τη διάθεση ή τη γνώση να εκπονήσει ένα οργανωμένο σχέδιο με συγκεκριμένους στρατηγικούς στόχους, στο πλαίσιο του οποίου θα ακολουθηθεί μια διαδικασία λειτουργίας του δήμου που θα βελτιώσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων που θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα των δημοτικών υπηρεσιών!

Έγινε καταφανές ότι θεωρεί πως οι ανάγκες του σήμερα αντιμετωπίζονται με τις συνταγές του χθες!
Είναι ολοφάνερο ότι η διοικούσα παράταξη έχει παραιτηθεί από την προσπάθεια να βρει λύσεις!

Η διοικούσα πλειοψηφική παράταξη του τόπου μας διεκδικεί για τον εαυτό της το ρόλο του διαχειριστή! Δε θέλουμε μια τοπική αυτοδιοίκηση διαμεσολαβητή ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους εργολάβους.

Δήμαρχε, δε θα λυθούν από τους ιδιώτες τα προβλήματα των πολιτών που μας έχουν εκλέξει να διοικήσουμε το δήμο όλοι μαζί για το καλό όλων μας!


Πηγή