Τελευταία Νέα:

Ενα περίεργο περιστατικό μετά από σύγκρουση ΙΧ σε διαφημιστική πινακίδα πρατηρίου βενζίνης τα ξημερώματα στη Ν. ΡαιδεστόΣφοδρή σύγκρουση αλλά ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Ραιδεστό. 

Ηταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα όταν ΙΧ με κατεύθυνση από Θέρμη προς Βασιλικά εξετράπη για άγνωστο λόγο της πορείας του και αφού ανέβηκε στο κράσπεδο προσέκρουσε στην διαφημιστική πινακίδα που βλέπετε στην εικόνα που εξασφάλισε το THERMISnews.gr

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν εκτός από της υλικές ζημιές του οχήματος, να πέσει η διαφημιστική κολόνα αφού αποκολλήθηκε από το θεμέλιό της, ευτυχώς προς την αντίθετη πλευρά του οχήματος, αποφεύγοντας έτσι το να το καταπλακώσει.

Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν μέσα στη νύχτα τον θόρυβο κάλεσαν την τροχαία και το ΕΚΑΒ, όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του THERMISnews.gr είδαν έκπληκτοι τον νεαρό οδηγό να βγαίνει από το όχημα και να τρέπεται σε φυγή αφήνοντας το όχημα στο σημείο. 

Μερικές ώρες αργότερα, σήμερα το πρωί, παρουσιάστηκε στο πρατήριο υγρών καυσίμων μια γυναίκα δηλώνοντας ότι αναλαμβάνει αυτή την ευθύνη της πρόσκρουσης.

Η υπόθεση είναι προς διερεύνηση από Τμήμα Τροχαίας Θέρμης. Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας, ο 22χρονος οδηγός δεν είχε δίπλωμα και η μητέρα του ανέλαβε την ευθύνη.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το σημείο:THERMISnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια