Τελευταία Νέα:

Όπλα τσεκούρια και βέργες βρέθηκαν σε συνδέσμους του ΑΡΗ και του ΠΑΟΚ στη ΘεσσαλονίκηΑίσθηση προκαλούν τα αντικείμενα που εντόπισαν οι αστυνομικοί το βράδυ της Πέμπτης σε έφοδο που έκαναν σε δύο συνδέσμους οπαδών, ο ένας του Άρη και ο άλλος του ΠΑΟΚ.


Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνονται τα ρόπαλα, τα τσεκούρια, τα στειλιάρια και τα βεγγαλικά που κατασχέθηκαν από τα κτήρια και των δύο συνδέσμων στην περιοχή του Χαριλάου και την περιοχή της Τούμπας.

Συνολικά κατασχέθηκαν και από τους δύο συνδέσμους:

– 16 σιδερένιες βέργες,

– 11 τσεκούρια,
– 17 ξύλινα – πλαστικά αντικείμενα (ρόπαλα),
– 4 εργαλεία χειρός (τσάπα κ.α.),
– 32 βεγγαλικά – καπνογόνα,
– 1 στειλιάρι

Κατασχέθηκαν επίσης μια μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και καταγραφικό καθώς και πανό, φανέλες, κασκόλ και άλλα διακριτικά και των δύο ομάδων.

Ο ένας από τους δύο συνδέσμους δεν λειτουργούσε την ώρα που έγινε η αστυνομική επιχείρηση, ενώ συνολικά προσήχθησαν έντεκα άτομα με μόνο ένα να συλλαμβάνεται για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι ταυτόχρονοι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι έγιναν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για περαιτέρω εξέταση.Δεν υπάρχουν σχόλια