Τελευταία Νέα:

Τρίλοφος: Κουκουλοφόροι με την απειλή όπλου λήστεψαν ηλικιωμένηΟμάδα κουκουλοφόρων, η οποία αποτελούνταν από τρία άτομα, με την απειλή όπλου λήστεψαν μία ηλικιωμένη γυναίκα στον Τρίλοφο.

Αντιμέτωπη με τρεις ληστές μέσα στο ίδιο της το σπίτι ήρθε χθες το βράδυ μία ηλικιωμένη στον Τρίλοφο.

Όπως κατήγγειλε η 82χρονη γυναίκα οι τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στην οικία της και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και κοσμήματα.

Οι ληστές διέφυγαν με αυτοκίνητο, στο οποίο πιθανολογείται ότι τους περίμενε συνεργός τους.

Η περιγραφή της ηλικιωμένης:
Η 82χρονη Κορασία Σιγκούνη, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι: «Προσπάθησα να καλέσω την αστυνομία και μόλις με είδαν, τράβηξαν το καλώδιο του τηλεφώνου. Τους έσπρωξα και όταν είδα το περίστροφο, φοβήθηκα και έμεινα ακίνητη, όσο αυτοί έψαχναν στο δωμάτιό μου και μου ζητούσαν να μη φωνάξω»

Οπως είπε η 82χρονη Κορασία Σιγκούνη αυτή δεν είναι η πρώτη φόρα που μπαίνουν στο σπίτι της, προκειμένου να αποσπάσουν οτιδήποτε αξίας διαθέτει. 


«Εκτός από τους ληστές έχουν διαρρήξει και άλλες τέσσερις φορές το σπίτι μου, όταν ήμουν στην εκκλησία» σημείωσε χαρακτηριστικά. Τα χρήματα που της πήραν ήταν μέρος της σύνταξης των 500 ευρώ που εισπράττει. 
Ενώ, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, περισσότερο στεναχωρήθηκε για το μενταγιόν που της άρπαξαν το οποίο έχει συναισθηματική αξία για την ίδια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια