Συνεχίζεται η συγκινητική προσφορά των μαθητών του 2ου Δημ. Σχολείου Ν. Ραιδεστού στα παιδιά της "Λάμψης" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συνεχίζεται η συγκινητική προσφορά των μαθητών του 2ου Δημ. Σχολείου Ν. Ραιδεστού στα παιδιά της "Λάμψης"




Μετά από την υπέροχη γιορτή για την 28η Οκτωβρίου, που παρουσίασαν με καμάρι τα παιδιά της Γ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ραιδεστού , οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου έστειλαν το 2ο πακέτο δωρεών μαλλιών στα παιδιά της Λάμψης !


Τις δωρεές παρέδωσαν στα γραφεία της Λάμψης η Διευθύντρια του Σχολείου, Λία Συγκιρίδου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Σοφία Τσιραμπίδου και η θεατρολόγος της ομάδας, Μαριάντζελα Κουνταρδά.

Η γραμματέας της Λάμψης, Κική Πολυχρονίδου ευχαρίστησε για την τόσο μεγάλη προσφορά του σχολείου.

Συζητήσαμε αρκετή ώρα για το παιδοογκολογικό τμήμα, τα παιδιά, τις δράσεις του Συλλόγου και ξεναγηθήκαμε στο χώρο. Τέλος, συζητήσαμε για την θεατρική παράσταση που ετοιμάζουμε με βάση το βιβλίο της Λάμψης και παραλάβαμε τις ευχαριστήριες επιστολές για τα παιδιά που δώρισαν μαλλιά.

Σας ευχαριστούμε όλους, γιατί αγκαλιάσατε ζεστά τη δράση δωρεάς μαλλιών κι έτσι θα συνεχίζεται όλο το σχολικό έτος! Καλό τριήμερο! Χρόνια πολλά σε όλους!






















Πηγή