Τραγωδία σε παιδικό σταθμό: Αγοράκι 2,5 ετών πνίγηκε από τροφή - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τραγωδία σε παιδικό σταθμό: Αγοράκι 2,5 ετών πνίγηκε από τροφή


Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό της Αττικής, καθώς ένα αγοράκι 2,5 ετών πνίγηκε από τροφή που έφαγε.

Την είδηση γνωστοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, καθώς πατέρας του αγοριού είναι αστυνομικός που υπηρετεί στο τμήμα Διαβατηρίων του διεθνούς αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στην ανακοίνωσή της, η Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. εκφράζει την οδύνη, αλλά και την αγανάκτησή της για την ανείπωτη αυτή τραγωδία.


Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής: 
«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας, που υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και ο οποίος έχασε το δυόμιση (2,5) χρονών γιο του.

Ο θάνατος του παιδιού προήλθε από πνιγμό λόγω τροφής και ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό. Μαζί με την θλίψη και την οδύνη μας, εκφράζουμε και την αγανάκτησή μας για τον τρόπο που αυτή η παιδική ψυχή, η οποία μέρες τώρα έδινε μάχη για την ζωή, περιήλθε σε αυτήν την κατάσταση με συνέπεια να φύγει από την ζωή.

Είμαστε δίπλα στον αγαπημένο μας συνάδελφό και φίλο προκειμένου να του συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο, αφενός για να βρει την δύναμη να αντιμετωπίσει την ανείπωτη τραγωδία και αφετέρου να τιμωρηθεί η εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων, αν αυτή υπάρχει, προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά. 

Το μόνο σίγουρο, είναι πως έφυγε ένας μικρός άγγελος…».