Θέρμη: Διανομή ειδών καθαριότητας στους δικαιούχους ΤΕΒΑ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο την ερχόμενη Τρίτη 15 Οκτωβρίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Διανομή ειδών καθαριότητας στους δικαιούχους ΤΕΒΑ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο την ερχόμενη Τρίτη 15 Οκτωβρίου


Με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών του κοινωνικού παντοπωλείου, θα πραγματοποιηθεί μία ακόμη διανομή ΤΕΒΑ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης την ερχόμενη Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019.



Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη, οι εθελοντές και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης πρόκειται να διανείμουν στους διακόσιους πενήντα οκτώ δικαιούχους του προγράμματος είδη υγιεινής και καθαριότητας. 

Το ΤΕΒΑ, όπως είναι γνωστό, υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων του Δήμου μας. Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παίρνουν και τρόφιμα από το ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τις 9.00 έως τις 13.00 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης στην οδό Στενημάχου 16. 

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα, να γνωρίζουν το ΑΚΜΑ και το ΑΦΜ τους. Υπενθυμίζεται, όμως, ότι όσοι παίρνουν ΤΕΒΑ αποκλείονται αυτόματα από το δικαίωμα να είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης.