Χορευτικός Ομιλος Θέρμης : Η ευχαριστήρια ανακοίνωση για μια "όμορφη, απαιτητική και πετυχημένη χρονιά" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Χορευτικός Ομιλος Θέρμης : Η ευχαριστήρια ανακοίνωση για μια "όμορφη, απαιτητική και πετυχημένη χρονιά"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Μια όμορφη, απαιτητική κ πετυχημένη χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ενα μεγάλο γλέντι με καλεσμένους τους φίλους μας από τη Κύπρο, τον Πολιτιστκό Όμιλο Ορμήδειας κ τον Πολιτιστικό κ Μορφωτικό Σύλλογο Λητής. 

Δυστυχώς οι φίλοι μας από την Λευκάδα για σοβαρούς λόγους δεν κατάφεραν να είναι φέτος μαζί μας. Ελπίζουμε οι συνθήκες να είναι πιο ευνοϊκές κ να συναντηθούμε σύντομα.

Να ευχαριστήσουμε πολύ τους χορηγούς μας που μας στήριξαν για ακόμη μια φορά όπως επίσης κ το Δήμο Θέρμης για τη βοήθειά κ τη στήριξή του κ τον ηχολήπτη του Δήμου Μόσχου Γρηγόρη για την πολύτιμη βοηθειά του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μας από το σύλλογο "Ανατολής Ίχνη " που μας δάνεισαν για την εκδήλωση τις όμορφες φορεσιές Καππαδοκίας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Κατσούπη κ τον χοροδιδάσκαλο Βασίλη Γιορανίδη για την στήριξη κ τη βοήθειά τους.

Το Αντάμωμα τίμησαν με την παρουσία τους : ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μουστάκας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θέρμης Στάθης Πιστέλας, η πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Νανά Παπαδάκη κ η Δημοτική Σύμβουλος Ευαγγελία Κούτρη.

Να ευχαριστήσουμε κ όλους τους συλλόγους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ήταν πάρα πολλοί κ τέλος όλους εσάς που μας στηρίζετε σε κάθε μας προσπάθεια.
Βέβαια μια τέτοια εκδήλωση δε θα ήταν δυνατόν να γίνει χωρίς τη βοήθεια των χορευτών κ των μελών μας , που βοήθησαν στο στήσιμο και στην οργάνωση του Ανταμώματος.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον χοροδιδάσκαλο μας Θωμά Ράδη για την καλλιτεχνική επιμέλεια μιας ακόμη πετυχημένης εκδήλωσης και να ευχηθούμε η νέα χορευτική χρονιά να είναι γεμάτη με πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις.

το Δ.Σ του Χορευτικού Ομίλου Θέρμης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στη σκηνή

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή και υπαίθριες δραστηριότητες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.