Διακόπτεται και πάλι η λειτουργία του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στη Θέρμη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Διακόπτεται και πάλι η λειτουργία του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στη Θέρμη



Κλειστό λόγω σοβαρής βλάβης θα παραμείνει το προσεχές διάστημα το Κέντρο Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) Θέρμης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του δήμου Καλαμαριάς ενημερώνει πως για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να γίνει η εκτροπή των φορτίων ανακύκλωσης στην περιοχή και καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν την εναπόθεση ανακυκλώσιμων υλικών στους μπλε κάδους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη στο ΚΔΑΥ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου ενημερώνει ότι κλειστό θα παραμείνει μέχρι να επισκευαστεί το Κέντρο Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών Θέρμης (ΚΔΑΥ), εξαιτίας σοβαρού προβλήματος που προέκυψε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει η εκτροπή των φορτίων ανακύκλωσης του Δήμου Καλαμαριάς.

Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις στην Καλαμαριά να επιδείξουν κατανόηση και υπομονή και να αποφύγουν την εναπόθεση ανακυκλώσιμων υλικών στους μπλε κάδους, έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα. Θα υπάρξει ενημέρωση για ότι νεώτερο προκύψει".