Η αστυνομία αναζητά μάρτυρες για τροχαίο στην Χαλκιδική - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η αστυνομία αναζητά μάρτυρες για τροχαίο στην Χαλκιδική

 
Μάρτυρες που να είδαν ποιος ήταν ο άνθρωπος που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο ένα ζευγάρι βρετανών τουριστών στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής αναζητά η Αστυνομία.

Στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε και μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του οδηγού και του οχήματός του, να επικοινωνήσει με το τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, που διενεργεί την προανάκριση στο τηλέφωνο 23730-21100.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν από τις 20:30 στον επαρχιακό δρόμο Κρυοπηγής - Καλλιθέας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με όσα έγιναν μέχρι στιγμής γνωστά, το ζευγάρι των Βρετανών επιχείρησε να διασχίσει το οδόστρωμα, μπροστά από πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στο σημείο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα σκούρου χρώματος

Ο οδηγός του δεν σταμάτησε να καλέσει σε βοήθεια, συνέχισε κανονικά την πορεία του, αφήνοντας αιμόφυρτα τα θύματά του.



Το τραγικό στοιχείο αυτής της παράσυρσης είναι ότι έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών του ζευγαριού, που είχαν προλάβει να περάσουν το δρόμο.

Ο 57χρονος άνδρας φαίνεται πως υπέκυψε επιτόπου στα τραύματά του. Η σύζυγός του μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πολυγύρου και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ καλεί και μάρτυρες που τυχόν είδαν το όχημα και την πορεία του να καταθέσουν ό,τι γνωρίζουν.