Φιλανθρωπικό παζάρι στο Πλαγιάρι από το Abbahouse με την υποστήριξη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Φιλανθρωπικό παζάρι στο Πλαγιάρι από το Abbahouse με την υποστήριξη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Θέρμης




Το AbbaHouse Thessaloniki διοργανώνει φιλανθρωπικό ΠΑΖΑΡΙ στο Πλαγιάρι στην οδό 28ης Οκτωβρίου 1, την επόμενη Παρασκευή 4 & Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, από τις 10:00 το πρωί έως έως τις 18:00 το απόγευμα.


Abbahouse και Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θέρμης απευθύνουν έκκληση στους συνδημότες µας, τους γονείς, και όλους τους φίλους, φίλες και υποστηρικτές της οργάνωσης, να επισκεφτούν την αυλή της οργάνωσης, όπου θα φιλοξενηθεί η φιλανθρωπική εκδήλωση και να συµµετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει το «AbbaHouse Thessaloniki» για να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στις ανάγκες της τοπικής κοινότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν στο παζάρι για τις αγορές τους, αλλά και να προσφέρουν και δικά τους αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούν για να διατεθούν προς πώληση. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις, θα διατεθούν για την εκπλήρωση του θεµελιώδους σκοπού του «AbbaHouse Thessaloniki». 

Όπως είναι γνωστό το ABBA HOUSE Thessaloniki είναι ένα σπίτι για παιδιά, που αγκαλιάζει κάθε εγκαταλελειμένο και κακοποιημένο παιδί. Η δέσμευσή της οργάνωσης, είναι να φροντίζουν γι΄ αυτά τα παιδιά με κάθε δυνατό τρόπο.

Για κάθε παιδί που έρχεται στη φροντίδα της οργάνωσης, το Abbahouse αποτελεί την οικογένειά του. Βοηθήστε την οργάνωση να συνεχίσει να προσφέρει στα παιδιά και την τοπική κοινωνία. 

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη. 

ABBA HOUSE THESSALONIKI
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας μπορούν να απευθύνονται στο ABBAHOUSE THESSALONIKI στο Πλαγιάρι , το τηλέφωνο| 23920 64853 ή στο email: info@abbahouse.gr, www.abbahouse.gr, | Facebook.com/ABBAHOUSETHESSALONIKI.