Τελευταία Νέα:

6 λόγοι για να πας με το παιδί σου στη Νέα Ραιδεστό αυτές τις ημέρες. To "Aνέμι" χαρίζει παιδικά χαμόγελα !

Αποτέλεσμα εικόνας για ανεμι καφε

Αρχίζει σήμερα στο "Ανέμι" μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένη στα παιδιά. 

Δημιουργική και ξέγνοιαστη Παιδική Εβδομάδα για τους μικρούς μας φίλους που γίνονται καλλιτέχνες, επιστήμονες, ζαχαροπλάστες μέσα από δραστηριότητες που θα κρατήσουνε αμείωτο το ενδιαφέρον τους όσο οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ σε έναν υπέροχο χώρο που πρέπει να επισκεφθείτε σύντομα.


Δείτε το πρόγραμμα:

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 6.30μμ.

To Λούνα Παρκ του Ανέμι επιστρέφει

To Aνέμι οργανώνει, για άλλη μια χρονιά, το Λούνα Παρκ 🎠🎡 για τους μικρούς του φίλους, για να τρέξουν, να παίξουν και να κερδίσουν πολλά πολλά δώρα 🎁🎠🎡🎢
Η πιο δημιουργική και ξέγνοιαστη επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές στα σχολικά θρανία ..έρχεται στο Ανέμι !
Συμμετοχή 3 €


Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 6.30μμ.Ελάτε να ξεπλύνουμε την αλμύρα από τις θαλασσινές βουτιές και να γλυκαθούμε με την φίλη Ζαχαρόπαστα πλάθοντας τα πιο όμορφα χρωματιστά ζαχαρωτά !Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 6.30μμ.


Μετά τις όμορφες δημιουργίες με την ζαχαρόπαστα, η παιδική εβδομάδα συνεχίζεται με λίγη γυμναστικούλα. Την Τρίτη δίνουμε ραντεβού για παιδική Υοga με τη Λαλίτα, που σίγουρα θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι 

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 6.30μμ.

Η δημιουργική και ξέγνοιαστη Παιδική Εβδομάδα συνεχίζεται με την ζωγραφική. Όλοι οι μικροί μας φίλοι γίνονται ζωγράφοι & αναλαμβάνουν να ζωγραφίσουν τα πλακάκια του Ανέμι, με χρώμα και φαντασία !!! 
Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 8.00μμ.
To σχολείο του Καραγκιόζη έρχεται στο Ανέμι


Ο Αγάπιος Αγαπίου έρχεται στο Ανέμι για μία μοναδική παράσταση, έχοντας μαζί του ένα φίλο από τα παλιά, ένα φίλο που συντροφεύει όλοι την οικογένεια, από τον παπού μέχρι το εγγόνι, από γενιά σε γενιά. Ο Καραγκιόζης έρχεται για να δώσει μια ξεχωριστή παράσταση για τους μικρούς & μεγάλους φίλους του, με τίτλο Το σχολείο του Καραγκιόζη 

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 6.30μμ.


Προσκαλούμε τους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν τον κόσμο της Ρομποτικής. Απευθυνόμαστε σε παιδιά έως και 12χρονών, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον μαγευτικό κόσμο της Ρομποτικής μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια με αληθινά ρομπότ! 


 Δηλώστε Συμμετοχή! 

• Δωρεάν Workshops! 
• Παιχνίδια με ειδικά ρομπότ! 
• Κλήρωση 6 ατόμων, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα 2ωρο μάθημα δωρεάν στον χώρο της Ακαδημίας Ρομποτικής στη Θέρμη! 
 Προσοχή : δηλώσεις συμμετοχής εώς 4/9 στο τηλ. 231046 3293


ανεμι νεα ραιδεστος

Δεν υπάρχουν σχόλια