Αύριο το 52ο Rally ΔΕΘ - Από Λιβάδι και Πετροκέρασα η διαδρομή - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αύριο το 52ο Rally ΔΕΘ - Από Λιβάδι και Πετροκέρασα η διαδρομή

Η εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο και κείμενο
 
Έναν από τους πιο ιστορικούς αγώνες ράλλυ στην Ελλάδα, το 52ο Ράλλυ ΔΕΘ, διοργανώνει και φέτος ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης (ΑΟΘ), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκκίνηση του 52ου Ράλλυ ΔΕΘ θα δοθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, στη νότια πύλη της ΔΕΘ, στις 20.30.

Με διπλάσιες συμμετοχές σε σχέση με την περσινή διοργάνωση, που φθάνουν τις 45, το 52ο Ράλλυ ΔΕΘ θα διεξαχθεί στις 14 και στις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο πρόεδρος του ομίλου, Σωκράτης Τσολακίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε στη στήριξη που έδειξαν τόσο οι χορηγοί, όσο και οι δημοτικοί και κρατικοί φορείς στον αγώνα. 

Παράλληλα, μίλησε για τη συμβολή της HELEXPO ΔΕΘ στον όμιλο κατά τη διάρκεια της κρίσης, επισημαίνοντας ότι τα εύσημα πρέπει να αποδίδονται σε αυτούς που βοηθάνε τη δύσκολη στιγμή. Κλείνοντας εξέφρασε και το προσωπικό του όραμα, που θέλει το Ράλλυ ΔΕΘ να εξελίσσεται στον καλύτερο και ασφαλέστερο ασφάλτινο ελληνικό αγώνα με διεθνή απήχηση. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της HELEXPO ΔΕΘ, Τάσος Τζίκας περιέγραψε το Ράλλυ ΔΕΘ ως ένα διαχρονικό στοιχείο της φυσιογνωμίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Τέλος τόνισε τη σημασία που θα πρέπει να δείξει ο όμιλος στον τομέα της οδικής ασφάλειας και πρότεινε το επόμενο Ράλλυ ΔΕΘ να είναι συνδεδεμένο με την προσπάθεια για ασφαλέστερούς δρόμους όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε όλη την Ελλάδα.
Δείτε περισσότερα στο video: