Τελευταία Νέα:

Νέες συλλήψεις ατόμων από την ΕΛ.ΑΣ. - Δύο εξ αυτών στα Βασλικά σε SuperMarket

Αποτέλεσμα εικόνας για Συλλήψεις

Συλλήψεις για περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης έγιναν τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Δελτίου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ:
    
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων – Μενεμένης συνέλαβαν χθες το πρωί στην περιοχή των Αμπελοκήπων, ένα 19χρονο ημεδαπό, ο οποίος μαζί με συνεργό του αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δύο αυτοκίνητα.

Επίσης, συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στον Εύοσμο, ένας 41χρονος ημεδαπός, καθώς αφαίρεσε μέρος σταθερού ασυρμάτου αστικού λεωφορείου.

Στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίστηκαν επιπλέον δικογραφίες.

Ειδικότερα, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού Ευόσμου σε βάρος 55χρονου ημεδαπού, ο οποίος μεσημβρινές ώρες της 24-08-2019 στην περιοχή του Ευόσμου, αφαίρεσε από υπαίθριο χώρο, ηλεκτρονικό αναπηρικό αμαξίδιο. 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος επτά ημεδαπών 33 έως 51 ετών, οι οποίοι στις 07 και στις 29-07-2019 ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση, εισήλθαν σε κατάστημα (supermarket) στην περιοχή των Βασιλικών και στην πρώτη περίπτωση αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης προϊόντα αξίας 2.000 ευρώ, ενώ στη δεύτερη περίπτωση αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα, πλην όμως η πράξη τους έγινε αντιληπτή και τράπηκαν σε φυγή.

Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, καθώς στις 26-08-2019 στο Πανόραμα, αφαίρεσε από 37χρονη το κινητό της τηλέφωνο και μια χρεωστική κάρτα με την οποία την ίδια ημέρα πραγματοποίησε τέσσερις ανέπαφες συναλλαγές σε ισάριθμα καταστήματα.

Οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια