Ο ΣΚΑΪ "ξανανοίγει" το Mega τη νέα σεζον μέσα από τις εκπομπές του ... - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο ΣΚΑΪ "ξανανοίγει" το Mega τη νέα σεζον μέσα από τις εκπομπές του ...


Το σχέδιο είναι απλό, αλλά πανέξυπνο. Ο ΣΚΑΪ ξανανοίγει φέτος το Mega. Μπερδευτήκατε;
Το Dailymedia προσπαθεί να μας ξεμπερδέψει.


Ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, ο διευθυντής προγράμματος του ΣΚΑΪ, Λοΐζος Ξενόπουλος, είδε αυτό που όλοι έβλεπαν, αλλά κανείς δεν έκανε κάτι γι’ αυτό.

Ότι δηλαδή το κενό του Mega έπρεπε να καλυφθεί για δυο λόγους: Γιατί υπήρχε ένα μεγάλο μέρος του κοινού που περίμενε το νέο Μεγάλο Κανάλι και διότι ένα μεγάλο κομμάτι της διαφημιστικής πίτας ήταν πλέον διαθέσιμο.

Τι έκανε λοιπόν ο Ξενόπουλος; Πήρε ό,τι μπορούσε από τα «ασημικά» του Μεγάλου Καναλιού. Σειρές και εκπομπές που ήταν συνυφασμένες με το Mega. Από το «Κόκκινο δωμάτιο» του Ρήγα μέχρι το «Λόγω Τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Και δεν έμεινε εκεί…

Αποτέλεσμα εικόνας για mega tv

Έπεισε τον Αλαφούζο ότι για να γίνεις μεγάλο κανάλι δεν αρκεί να κάνεις υψηλά νούμερα τηλεθέασης με σκουπίδια (40άρια χτύπαγε και το «Ερωτοδικείο»…). 

Πρέπει να έχεις τους καλύτερους και κυρίως να επενδύσεις στη μυθοπλασία. Το παράδειγμα του Mega του οποίου η ταινιοθήκη αξίζει χρυσάφι και του ΑΝΤ1 που με μια σειρά (Κωνσταντίνου και Ελένης) γεμίζει την μεσημεριανή ζώνη τσάμπα, 10 χρόνια τώρα, είναι χαρακτηριστικά για την αξία των ελληνικών σειρών σε κανάλι.

Το φετινό στοίχημα του ΣΚΑΪ είναι μεγάλο. Τα ποσά που έχουν επενδυθεί είναι υψηλά, το ρόστερ υπερπλήρες, αλλά η επιτυχία κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένη είναι.

Όπως και στο ποδόσφαιρο έτσι και στην τηλεόραση ιστορία γράφουν οι ομάδες και όχι οι μονάδες. Οπότε αν θα κερδηθεί ή όχι το στοίχημα του ΣΚΑΪ θα φανεί σύντομα!

Στο χειροκρότημα του κοινού…

dailymedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια