Τελευταία Νέα:

Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής 9χρονου στη Χιο - Σε ηχητικό η μητέρα του παιδιού !
Γονείς κατήγγειλαν ότι ένας άγνωστος προσπάθησε να απαγάγει τον 9χρονο γιο τους κατά τη διάρκεια της γιορτής της Μαστίχας στην περιοχή Αρμόλια, εκμεταλλευόμενος την κοσμοσυρροή (φωτο)

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας της Χίου μετά την καταγγελία μίας οικογένειας ότι ένας άγνωστος προσπάθησε να απαγάγει τον 9χρονο γιο της κατά τη διάρκεια της γιορτής της μαστίχας στην περιοχή Αρμόλια, εκμεταλλευόμενος την κοσμοσυρροή.

Η αρχική καταγγελία δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καλαμωτής, αλλά λόγω της σοβαρότητάς της οι γονείς έδωσαν και νέα κατάθεση στην Ασφάλεια. Όπως δήλωσε η μητέρα του 9χρονου, ένα άγνωστος ηλικίας περίπου 55 χρόνων απέσπασε την προσοχή της και προσπάθησε να οδηγήσει το παιδί σε μία από τις εξόδους του χωριού.

Σοκαρισμένη η γυναίκα, αντιλήφθηκε ότι ο γιος της δεν βρισκόταν δίπλα και άρχισε να τον αναζητά, ώσπου τον εντόπισε σε μικρή απόσταση μαζί με τον άγνωστο άνδρα ο οποίος τον άφησε ακούγοντας τις φωνές της και τράπηκε σε φυγή καταφέρνοντας να χαθεί μέσα στον κόσμο. 

Οι προσπάθειες των αστυνομικών να εντοπίσουν τον ύποπτο δεν έφεραν αποτέλεσμα, ωστόσο οι αναζητήσεις συνεχίζονται βάσει της περιγραφής του.

Ακούστε το ηχητικό παρακάτω:politischios.gr, protothema.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια